Scalda studenten strijden in Amersfoort om Toerisme Bokaal

4 februari, 2016

Studenten Demi Luijk, Adrienne Ponse,  Nadine de Bruijne, Patrick Groot en Luuk Schrama, strijden op woensdag 17 februari met andere mbo instellingen om de Toerisme Bokaal.

Leerhotel Het Klooster te Amersfoort is voor de derde keer het strijdtoneel voor deze landelijke wedstrijd voor studenten uit het eerste of tweede leerjaar van een opleiding Toerisme/Recreatie. Scalda doet dit jaar voor de eerste keer mee. De studenten worden beoordeeld in de categorieën Frontoffice, Reizen en Recreatie.

De dag voor de wedstrijddag worden alle studenten, met een begeleider van school, ontvangen in leerhotel Het Klooster te Amersfoort. Daar krijgen zij informatie over de wedstrijd, kunnen vragen stellen en gaan actief aan de slag met een speciale workshop ter voorbereiding op de wedstrijddag.

De studenten krijgen na de officiële opening de gelegenheid om met hun teamgenoten van andere mbo scholen kennis te maken en aan de slag te gaan met voorbereidingen voor de gezamenlijke wedstrijdopdracht. De cases en teamindelingen zijn voorafgaand aan de wedstrijd verstrekt.

Op de wedstrijddag kunnen de studenten naast de wedstrijdronden deelnemen aan diverse interactieve workshops. Aan het einde van de wedstrijddag zal iedereen bijeenkomen voor de spannende prijsuitreiking.