Mooie verhalen tijdens Dag van de Helden en Heroes

10 juni 2022
Helden en Heroes

Dinsdag 31 mei, dé Dag van de Helden en Heroes: Thomas, Willem, Emma, Jordy, Mathijs, Arash, Matthijs, Dylan en Ilse. Scalda is trots op haar studenten, die met behulp van hun opleiding willen groeien, ondanks de hindernissen en tegenslagen die ze tegenkomen.

De dag begon voor Ilse op het strand van Vlissingen, waar zij geïnterviewd werd door Juvat Westendorp. Daarna ging ze samen met hem en haar moeder lunchen in Vlissingen. Langzaamaan verzamelden alle Helden en Heroes zich bij NEXT in Vlissingen en was er de gelegenheid voor een paar drankjes. ‘Even moed indrinken’, zullen we maar zeggen. Ze stonden namelijk te popelen om middels een hummerlimo naar het publiek te worden begeleid.

Alle Helden en Heroes dragen een bijzonder verhaal met zich mee. Een verhaal van kracht, lef, doorzettingsvermogen, ambitie of vakmanschap. En dat verdient een podium! Middels een spetterend entree in de hummerlimo, werden onze Helden en Heroes onder luid applaus ontvangen door het publiek. Onder leiding van Juvat Westendorp maakten zij kennis met alle verhalen.  

Held Arash kon er helaas niet bij zijn op De dag van de Helden en Heroes. Gelukkig was hij er middels live verbinding vanuit Duitsland wel bij en kon Juvat hem vragen stellen over zijn bijzondere verhaal.

De komende weken kan iedereen kennismaken met de verhalen van onze Helden en Heroes via www.facebook.com/heldenenheroes of www.heldenenheroes.nl.

Terugkijken? Dat kan!
Kon je de Dag van de Helden en Heroes niet bijwonen? Dan kun je hier de livestream terugkijken: https://fb.watch/dy_6wZOYhm/

Omhoog