Cursus 'Leidinggevende op de werkvloer'

18 maart 2022
cursus_leidinggeven_scalda_24 maart

Ben jij een beginnend leidinggevende of heb je de ambitie om als (beginnend) leidinggevende aan de slag te gaan binnen de sector commerciële/zakelijke dienstverlening, horeca of toerisme en recreatie? Dan is de cursus 'Leidinggevende op de werkvloer' iets voor jou! Deze training start op donderdag 24 maart.

De cursus 'Leidinggevende op de werkvloer' bestaat uit twaalf werkweken. Je werkt bij je eigen werkgever, leert in de praktijk en wordt begeleid door een Scalda-docent. Daarnaast volg je, samen met andere cursisten én medewerkers uit het reguliere mbo, wekelijkse ‘werkplaatsen’ van anderhalf uur waarin je ondersteund wordt in de theorie en vaardigheden die je je eigen moet maken. Ook is er ondersteunende theorie, die je vooral thuis bestudeert. Er wordt aandacht besteed aan het kunnen aansturen en begeleiden van medewerkers. Je leert te communiceren, plannen, overzicht te houden en medewerkers in projecten aan te sturen.

In de dertiende week maak je het examen. Na het behalen hiervan ontvang je een mbo-certificaat van Scalda. Dit certificaat wordt geregistreerd in het landelijke diplomaregister. De kosten voor de cursus bedragen 554,07 euro.

Ben jij enthousiast? Meld je dan nu aan via deze link.

Omhoog