Scalda fietst mee voor het goede doel tijdens DELTA Ride for the Roses

4 april 2024
DELTA Ride for the Roses 2024

Met groot enthousiasme kondigen we aan dat Scalda dit jaar weer deelneemt aan de DELTA Ride for the Roses, hét fietsevenement dat zich inzet voor kankeronderzoek. Dit evenement biedt een unieke kans om samen te komen en bij te dragen aan een toekomst met minder kanker, meer genezing, en een verbeterde levenskwaliteit voor mensen met en na kanker.

Dit jaar vindt de DELTA Ride for the Roses plaats in het weekend van 7 tot en met 9 juni. Scalda zal specifiek de evenementen op zaterdag 8 juni vanuit Goes en zondag 9 juni vanuit Terneuzen sponsoren. We bieden hiermee een prachtige gelegenheid voor medewerkers én studenten om actief deel te nemen aan DELTA Ride for the Roses. Of je nu kiest voor een ontspannen rit van 25 kilometer op de stadsfiets of jezelf uitdaagt met de 120 kilometer op de racefiets, er is voor ieder wat wils.

Als onderdeel van het Scalda bedrijventeam krijgen medewerkers niet alleen de kans om samen met collega's en studenten in een eigen Scalda startvak te beginnen, maar ontvangen ze ook een uniek Scalda wielrenshirt. 

Samen tonen we de kracht van Scalda en gaan we voor een onvergetelijke impact tijdens de DELTA Ride for the Roses 2024! 

Omhoog