Mbo voor volwassenen

Volwassenenonderwijs

Je kent vast de volgende uitdrukking wel: ‘je bent nooit te oud om te leren’. In deze tijd vol beweging staat een leven lang ontwikkelen steeds vaker centraal. Alle snelle (technologische) ontwikkelingen, nieuwe regel- en wetgeving en maatschappelijke veranderingen zorgen ervoor dat we flexibeler willen zijn in ons werk. Bijleren naast je baan? Je verder verdiepen in je vakgebied of juist je horizon verbreden door voor iets totaal anders te kiezen? Scalda heeft een ruim aanbod van cursussen en opleidingen afgestemd op jouw behoefte en die van bedrijven en instellingen in de regio.

Mbo voor volwassenen

Wil jij bijleren of je verdiepen in een ander vakgebied? Scalda heeft een uitgebreid aanbod aan mbo-opleidingen en cursussen. Daarnaast is het ook mogelijk om je vmbo-, havo- of vwo-diploma te halen via het Vavo.

Bekijk onze opleidingen voor volwassenen

Wij bieden nog veel meer voor volwassenen!

Naast mbo-opleidingen biedt Scalda nog veel meer soorten onderwijs aan voor volwassenen. Zo kun je een inburgeringstraject, taalcursus of vakgerichte cursus volgen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je vmbo-, havo- of vwo-diploma te behalen.

Informatiemarkt

Donderdag 2 juni 2022 van 16.00 tot 20.00 uur
Stationspark 39, Goes

Op zoek naar een passende cursus of opleiding? Of naar meer verdieping in de praktijk, naar een nieuwe expertise of een andere carrière? Kom voor een persoonlijk advies naar onze informatiemarkt Scholing en Werk en ontdek wat bij jou past.

Aanmelden voor de informatiemarkt

Omhoog