Richting sport, bewegen en dans

Sport, Bewegen en Dans

En 5, 6, 7, 8. Herken je deze telling? Dan ben je vast een danser! Of houd je van sport en wil je daar meer mee doen? Trek een sprintje en bekijk ons opleidingsaanbod in Sport, Bewegen en Dans! Kies je voor MBO DANS, dan sta je al gelijk met één been in de professionele (dans)wereld. Bij CIOS Zuidwest-Nederland breng jij straks iedereen het plezier van bewegen bij.

Waarom kiezen voor Sport, Bewegen en Dans?

  • Keuze uit drie locaties: Dordrecht, Goes en Roosendaal
  • Persoonlijke aandacht en betrokkenheid
  • Individuele en persoonlijke ontwikkeling
  • Samenwerkingen met diverse bonden in de sportwereld en partners uit de danswereld
  • Dansopleiding in Theater de Kring in Roosendaal

Kies jij voor mbo sport en bewegen? 

Jij weet er wel beweging in te krijgen!
Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding in sport? Geef je graag uitleg over goed en verantwoord bewegen en ben jij een kei in het omgaan met mensen? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Bij CIOS Zuidwest-Nederland kun je terecht voor de opleidingen Sport- en Bewegings(bege)leider en Sport- en Bewegingscoördinator. Deze mbo-sport opleidingen bieden we aan in de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL). Voor Goes en Dordrecht betekent dat je tijdens jouw mbo-sportopleiding voltijd naar school gaat en geregeld beroepspraktijkvorming (BPV) opdoet via stages. Kies je voor Roosendaal, dan kies je voor de Praktische mbo-route waarbij je meer aan de slag gaat in de praktijk en minder in de schoolbanken zit.

Tijdens een CIOS-opleiding word je opgeleid als beroepsbeoefenaar in een snel veranderende wereld, waarin jij bijdraagt aan een sportievere, socialere en gezondere samenleving, met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, begeleiding, ondernemendheid en zelfstandigheid. Daarnaast heeft ouderbetrokkenheid een belangrijke plaats in ons onderwijs. Samen zorgen we voor studiesucces.

Cioszuidwest.nl

CIOS Zuidwest-Nederland

Durf jij jezelf tot het uiterste te drijven? Is bewegen je passie en vind je het heerlijk om te sporten? Is het begeleiden van mensen jou op het lijf geschreven? Dan is CIOS Zuidwest-Nederland iets voor jou!

Jij brengt straks iedereen het plezier van bewegen bij. Je bent dan bijvoorbeeld werkzaam als sportleider of coach bij een sportvereniging of als bewegingsagoog bij instellingen voor verstandelijk gehandicapten of psychiatrische patiënten.

Kijk op cioszuidwest.nl voor alle informatie

Kies jij voor MBO DANS?

Dé mbo dansopleiding van Zuidwest-Nederland! 
Op zoek naar een mbo-opleiding in dans? Kom naar MBO DANS, dé dansopleiding van Zuidwest-Nederland. MBO DANS is dé opleiding waar jouw talent centraal staat. Hier zien wij de wereld, het onderwijs, jouw persoon en jouw unieke talent als één geheel. Je volgt een individuele opleidingsroute, passend bij jouw danstalent en ambities.

MBODANS.nl

Onze MBO DANS opleiding

MBO DANS

MBO DANS is dé plek waar jouw talent centraal staat, waar je een individuele opleidingsroute volgt én waar je, dankzij onze unieke samenwerkingen, al gelijk met één been in de professionele (dans)wereld staat. Nog nooit eerder in Nederland verbond een theater zich aan een mbo dansopleiding. Deze samenwerking met Theater de Kring in Roosendaal is uniek: een theater als basis van de opleiding. Andere partners van MBO DANS zijn o.a. Roosendaal Danst, Vuur en Vlam Produkties en diverse dansorganisaties en -scholen.

Kijk op ikbendans.nl voor alle informatie

Contactinformatie CIOS Zuidwest-Nederland

Locatie Goes
Zwembadweg 1
4463 AB Goes

Locatie Dordrecht
Leerparkpromenade 100
3312 KW Dordrecht

Uitvoeringslocatie Roosendaal
Atik Stadion 
Borgwerf
4704 RG Roosendaal

Postadres: 
Postbus 2102
4460 MC Goes

Website:
www.cioszuidwest.nl​

0113 55 86 00

Contactinformatie MBO DANS

Locatie Goes
Zwembadweg 1
4463 AB Goes

Postadres: 
Postbus 2102
4460 MC Goes

Website:
www.mbodansgoes.nl

0113 55 86 00
Omhoog