Richting Handel en Ondernemen

Handel en Ondernemen

Ben jij een ster in handel en ondernemen? Dan ben je bij Scalda aan het goede adres. Wij leiden jou op tot een stevige professional die klaar is voor de arbeidsmarkt of een hbo-vervolgopleiding.

Ben jij een echte ondernemer? En ben je altijd op zoek naar een goede deal? Vind je het leuk om producten of diensten te verkopen en ga je graag met mensen om? Wij leiden je op voor functies in de bruisende en dynamische wereld van handel en ondernemen.

Waarom kiezen voor Handel en Ondernemen?

  • Sterke band met het bedrijfsleven
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Begeleiding op maat
  • Praktijkgericht onderwijs

Mbo Handel en Ondernemen: welke opleiding past bij jou?

Heb jij een commerciële instelling en wil je graag klanten adviseren bij hun aankoop? Bij de opleiding Retailmedewerker leer je hoe je jouw product of dienst zo goed mogelijk onder de aandacht kunt brengen. Als je ook leiding wil geven, kun je terecht bij de opleiding Retailspecialist.

Of wil je liever aan de slag als manager van een vestiging? Dan is de opleiding Retailmanager iets voor jou! Als retailmanager voer je het commerciële, logistieke en financiële beleid van je organisatie uit en ben je volledig verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw vestiging.

Wil je aan de slag in de sales of bedrijfseconomie? Dan is de opleiding Commercieel Medewerker iets voor jou! Als commercieel medewerker ga je aan de slag op de verkoopafdeling van een groot-, midden- of kleinbedrijf. Vind je het daarnaast leuk om een groot netwerk op te bouwen? Neem dan eens een kijkje bij de opleiding Junior Accountmanager.

Wil je vanaf dag één in de praktijk aan de slag? Dan is de Zeeuwse Praktijkroute Economie de ideale uitkomst voor jou. Via deze leerweg kun je verschillende opleidingen volgen.

Zeeuwse Praktijkroute Economie

Via de Zeeuwse Praktijkroute Economie heb jij gedurende je studie kennisgemaakt met en veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in de economische sector. Je bent volledig opgeleid in de praktijk en weet daarom precies wat werkgevers van jou willen en nodig hebben. Je gaat aan de slag in de commerciële of zakelijke dienstverlening. Dat doe je met passie en betrokkenheid.

Alles over de Zeeuwse Praktijkroute Economie

Contactinformatie

Bezoekadres: 
Podium 15, 4337 WV Middelburg

Postadres: 
Postbus 7047, 4330 GA Middelburg

0118 - 55 83 00
Omhoog