Richting ICT en Mediavormgeving

ICT en Mediavormgeving

Ontdek de wereld van ICT en Mediavormgeving, waar creativiteit centraal staat. Of je nu gefascineerd bent door het creatief vormgeven op je PC of Mac, het beheren van uitgestrekte ICT-netwerken, of het experimenteren met de nieuwste AV-apparatuur en drones, deze richting biedt een breed scala aan uitdagende mogelijkheden.

Stel je voor dat je games kunt ontwerpen die mensen van over de hele wereld verbinden, of dat je innovatieve oplossingen kunt creëren om zorginstellingen te helpen hun software te optimaliseren. Denk aan het ontwikkelen van boeiende media-uitingen zoals posters, flyers, een complete huisstijl of zelfs commercials die de aandacht trekken en het verhaal van een merk vertellen. In de wereld van ICT en Mediavormgeving zijn de mogelijkheden eindeloos en wacht jouw creatieve talent om ontdekt te worden. Ben jij er klaar voor om je passie te volgen en je talenten te laten stralen in deze boeiende industrie?

Waarom kiezen voor een ICT- en mediavormgevingopleiding?

  • Sterke band met het bedrijfsleven
  • Praktijkgericht onderwijs
  • Creativiteit
  • Kleinschalig en persoonlijk onderwijs
  • Persoonlijk opleidingsplan

Mbo ICT en Mediavormgeving: Welke opleiding past bij jou?

Welkom in de dynamische wereld van ICT en Mediavormgeving! Binnen deze opleidingsrichting zijn de mogelijkheden grenzeloos. Medewerkers helpen met hun computer, mobiele telefoon, tablet of AV-apparatuur? Kun je goed samenwerken, houd je van techniek, maar werk je ook graag met mensen? Dan is Medewerker ICT Support of Allround medewerker IT systems and devices echt iets voor jou. Wil je verantwoordelijk zijn voor de compleet werkende netwerkinfrastructuur? Of de applicaties binnen een organisatie beheren? Dan kun je ook kiezen voor Expert IT systems and devices. Wil je iets dieper de software induiken? En websites of games ontwikkelen. Dan kun je je hart op als Software developer.

Ben je liever bezig met media-uitingen? Bewegend of stilstaand beeld? Denk je graag mee over een huisstijl en wil je creatief bezig zijn? Dan is de opleiding tot mediavormgever echt iets voor jou!

Onze opleidingen

Contactinformatie

Bezoekadres: 
Edisonweg 4A, 4382 NW Vlissingen

Postadres: 
Postbus 22, 4380 AA Vlissingen

0118 - 55 88 00
Omhoog