Richting Groen en Dier

Groen

Groene mbo-opleidingen

Houd je van dieren, of juist van planten? Werk je graag met geavanceerde machines en nieuwe technologieën? Met een groene mbo-opleiding ben je klaar voor een waardevolle toekomst!

Scalda verzorgt deze groene mbo-opleidingen voor Zuidwest-Nederland, minder dan 5 minuten lopen vanaf het NS-station in Goes. 

Samen met het bedrijfsleven werken we aan innovaties en vernieuwingen in het groene onderwijs, zodat het aansluit bij de praktijk. We werken samen in de Groene Delta door de verbinding met het bedrijfsleven en de overheid verder te versterken. Samen met andere scholen zorgen we voor een goede overgang van vmbo naar mbo, voor die waardevolle toekomst in de groene sector.

Waarom kiezen voor een groene mbo-opleiding?

  • Kleinschalige veilige school
  • Oog voor de student (met de daarbij horende ondersteuning)
  • Sterke verbinding met het bedrijfsleven
  • Praktijkgericht onderwijs
  • Minder dan 5 minuten lopen vanaf het station

Welke groene mbo-opleiding past bij jou?

Ben je creatief met bloemen, heb je groene vingers en passie voor recreatie? Houd je van dieren en/of vooral van paarden maar wil je ook met mensen werken? Ben je graag buiten en houd je ook van techniek? Of misschien ben je wel gericht op zoek naar agrarische opleiding bij MAS (Middelbare agrarische school), landbouwschool of tuinbouwschool? Grote kans dat je dan een passende groene opleiding vindt in de richting Groen bij Scalda. De huidige mbo groen opleidingen worden grondig vernieuwd om studenten nog beter voor te bereiden op een baan in de groene sector.

Contactinformatie

Bezoekadres:
Stationspark 39, 4462 DZ  Goes

0113 - 55 80 00

Onze leslocatie(s)

Omhoog