Cambridge English

Cambridge English

Behaal een Cambridge English certificaat!

Wil jij je onderscheiden van anderen? Of ben je op zoek naar een extra uitdaging naast je opleiding? Neem dan deel aan het Cambridge English B2 First of C1 Advanced programma van Scalda. Een Cambridge diploma wordt officieel erkend door vele universiteiten, hogescholen en werkgevers en staat erg goed op je cv. 

Wat is Cambridge English?

Cambridge English is een examen waarbij verschillende onderdelen van de Engelse taal worden getest. Denk hierbij aan spreken, luisteren, lezen en schrijven. Je volgt de lessen voornamelijk online zodat je zelf kunt bepalen wanneer je hier aan werkt. Daarnaast zijn er klassikale lessen die op jouw rooster afgestemd worden. Tijdens de cursus oefen je intensief op de verschillende onderdelen van het examen. Dit examen vindt in december of juni plaats op de Hogeschool Zeeland in Vlissingen.

Wie kan deelnemen?

Wanneer je een opleiding bij Scalda volgt kun je deelnemen aan de cursus. Je betaalt alleen het examen, voor de lessen worden geen kosten gerekend. Als je twijfelt aan je niveau kan je van te voren een toets doen.

Doe de Cambridge English test

Interesse?

Neem contact op met je eigen docent Engels of een van de Cambridge-docenten:

 

Omhoog