Horeca en Bakkerij
Vroeg op in de bakkerij of tot laat in de keuken?
Stap binnen in de levendige wereld van Horeca en Bakkerij, waar de liefde voor smaakvolle gerechten en traditionele ambachten elkaar ontmoeten! Er is altijd wel iets te beleven. Kun je goed met deadlines omgaan? Ben je creatief en een echte doener? En vind je het geen probleem om ’s ochtends vroeg op te staan of juist ’s avonds en in de weekenden te werken? Dan is een horeca- of bakkerijopleiding bij Scalda iets voor jou.
Mbo Horeca en Bakkerij: welke opleiding past bij jou?
Je vindt het leuk om mensen te verwennen met lekker eten en geniet ervan om druk bezig te zijn. Of je nu droomt van het beheersen van een professioneel fornuis als kok of het verwelkomen van gasten als gastheer/-vrouw in een bruisend hotel of restaurant, onze horeca-opleidingen binnen de branche Horeca en Bakkerij zijn op maat gemaakt voor jouw talenten.
Sta je te popelen om praktijkervaring op te doen? Ontdek dan onze unieke Zeeuwse Praktijkroute Horeca-Toerisme, waar je vanaf dag één hands-on ervaring opdoet in het vakgebied. Want waarom wachten met leren als je direct aan de slag kunt?
Er gaat niets boven de geur van vers brood of de smaak van fijne banketproducten. Bij onze bakkerij-opleidingen leer je de kunst van het bakken, van het kneden van het deeg tot het perfectioneren van je eigen specialiteiten. Word een meester in het creëren van culinaire hoogstandjes dagelijks in onze hypermoderne en goed uitgeruste bakkerij en maak van elke dag een feest voor de zintuigen!
Klaar om jouw passie voor horeca en bakkerij om te zetten in een succesvolle carrière? Ontdek dan nu onze opleidingsmogelijkheden en maak je dromen waar!
Onze opleidingen
-
Bakkerij
-
Bediening
-
Kok
-
Leidinggeven op Basis van Vakmanschap
-
Manager/Ondernemer Horeca
Netwerk Hotels Zeeland
Netwerk Hotels Zeeland is een unieke samenwerking tussen zestien grotere hotels uit de regio en Scalda. Deze samenwerking heeft als doel om meer en beter opgeleide en op de praktijk voorbereide managers voor de regionale horeca af te leveren. Studenten die de school met een diploma verlaten, moeten bekend staan als vakbekwame aankomend managers. Uiteindelijk hopen de hotels te komen tot beter opgeleid personeel, dat breed inzetbaar is voor diverse functies binnen het hotel. Ook kennis van de streek wordt een belangrijk aspect in de opleiding.
Contactinformatie
Bezoekadres:
Podium 15, 4337 WV Middelburg
Postadres:
Postbus 7047, 4330 GA Middelburg