Richting Horeca en Bakkerij

Horeca en Bakkerij

Vroeg opstaan om in de bakkerij te werken of tot laat in de keuken staan?

De horeca en bakkerij is een bruisende branche, want er is altijd wel iets te beleven. Kun je goed met deadlines omgaan? Ben je creatief en een echte doener? En vind je het geen probleem om ’s ochtends vroeg op te staan of juist ’s avonds en in de weekenden te werken? Dan is een horeca of bakkerij opleiding bij Scalda iets voor jou.

Waarom kiezen voor Horeca en Bakkerij?

  • Eigen opleidingsrestaurant en bakkerij/bakkerswinkel
  • Sterke band met het bedrijfsleven
  • Praktijkgericht onderwijs
  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Kleinschalig onderwijs
  • Studeren in je eigen tempo

Welke opleiding past bij jou?

Je vindt het leuk om mensen te verwennen met lekker eten en geniet ervan om druk bezig te zijn. Voel jij je op je best achter een professioneel fornuis als kok of als gastheer/-vrouw in een hotel of restaurant? Neem dan een kijkje bij onze horeca opleidingen. Wist je dat je ook volledig in de praktijk aan de slag kunt? Bij de Zeeuwse Praktijkroute Horeca-Toerisme start je namelijk vanaf dag één in de praktijk.

Er gaat niets boven de geur van vers brood of de smaak van fijne banketproducten. Als je je dagelijks in onze hypermoderne en goed uitgeruste bakkerij bevindt, ben je niet alleen een vroege vogel, maar ook een geluksvogel!  Bij onze bakkerij opleidingen leer je van bloem, boter en gist de meest heerlijke producten te maken.

Zeeuwse Praktijkroute Horeca-Toerisme

Wil jij graag aan de slag in de horeca of het toerisme? Ben jij praktijkgericht en steek je graag de handen uit de mouwen? Wil jij je mbo-diploma halen, maar zit je liever niet in de schoolbanken? Dan is de Zeeuwse Praktijkroute Horeca-Toerisme iets voor jou!

Meer informatie over de Praktijkroute

Netwerk Hotels Zeeland

Netwerk Hotels Zeeland is een unieke samenwerking tussen zestien grotere hotels uit de regio en Scalda. Deze samenwerking heeft als doel om meer en beter opgeleide en op de praktijk voorbereide managers voor de regionale horeca af te leveren. Studenten die de school met een diploma verlaten, moeten bekend staan als vakbekwame aankomend managers. Uiteindelijk hopen de hotels te komen tot beter opgeleid personeel, dat breed inzetbaar is voor diverse functies binnen het hotel. Ook kennis van de streek wordt een belangrijk aspect in de opleiding.

 

Contactinformatie

Bezoekadres: 
Podium 15, 4337 WV Middelburg

Postadres: 
Postbus 7047, 4330 GA Middelburg

0118 - 55 83 00
Omhoog