Richting Uiterlijke Verzorging

Uiterlijke Verzorging

Nieuwe haarstijlen creëren of natuurlijke schoonheid benadrukken?

Als je graag onder de mensen bent en een passie hebt voor huidverzorging of het kappersvak, ben je bij Scalda aan het juiste adres. Met jouw sociale en communicatieve vaardigheden, gecombineerd met een talent voor luisteren en klantgericht advies geven, ben je klaar om de wereld van uiterlijke verzorging te betreden. Of je nu kiest voor een opleiding tot Kapper, Haarstylist dame of heer, Salon Manager dame of heer, Schoonheidsspecialist of Allround Schoonheidsspecialist, je staat altijd klaar om aan de wensen en verwachtingen van je klanten te voldoen.

Als student in de uiterlijke verzorgingopleidingen, ben je niet alleen geïnteresseerd in mensen, maar vind je het ook leuk om met diverse doelgroepen te werken en hen optimaal van dienst te zijn. Met jouw nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, creativiteit, communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen ben jij het visitekaartje van de salon.

Waarom kiezen voor een uiterlijke verzorgingopleiding?

  • Huidsalon en Kapsalon op leslocatie
  • Praktijkgericht onderwijs
  • Kleinschalig onderwijs
  • Extra activiteiten zoals wedstrijden en excursies

Welke uiterlijke verzorgingopleiding past bij jou?

Ben je sociaal ingesteld en is jouw motto ‘Als je haar maar goed zit’? Dan kun je starten met de opleiding Kapper of de opleiding Haarstylist dame of heer. Wil je daarnaast nog een stukje leidinggeven binnen de zaak of jouw eigen kapsalon beginnen? Kies dan voor de opleiding Salon Manager dame of heer.

Vind je het leuk om mensen in de watten te leggen en belangrijk om hen te helpen met de verzorging van hun huid? Je gaat aan de slag met de verzorging en verbetering van de huid van jouw klanten. In de opleiding Schoonheidsspecialist of Allround Schoonheidsspecialist leer je schoonheidsbehandelingen voor te bereiden en uit te voeren, een passend thuisadvies te geven en verkoopkansen te creëren. Bereid je voor op een uitdagende loopbaan met onze uiterlijke verzorgingopleidingen.

Contactinformatie

Bezoekadres: 
Bessestraat 4, 4462 CM Goes

Postadres: 
Postbus 2102, 4460 MC Goes

0113 - 55 80 00

Onze leslocatie(s)

Omhoog