Richting Uiterlijke Verzorging

Uiterlijke Verzorging

Houd jij ervan om onder de mensen te zijn en ben je geïnteresseerd in huidverzorging of het kappersvak? Dan zit je bij Scalda helemaal op de juiste plaats. Je bent sociaal en communicatief ingesteld. Daarnaast kun je goed luisteren en op basis daarvan, voorzie je de klanten van goed advies. Een klantgerichte houding is hierbij erg belangrijk. Als je voor de uiterlijke verzorging kiest houd je rekening met de wensen en verwachtingen van je klanten. Je hebt de eigenschap mensen op hun gemak te stellen en natuurlijk zie je er zelf ook verzorgd uit, je bent tenslotte het visitekaartje van de salon en de opleiding.

Je kunt kiezen voor een opleiding Kapper, Haarstylist dame of heer, Salon Manager dame of heer, Schoonheidsspecialist of Allround Schoonheidsspecialist. Welke opleiding je ook gaat volgen, je bent geïnteresseerd in mensen, je vindt het leuk om met verschillende doelgroepen te werken en je kijkt hoe je deze het beste van dienst kunt zijn. Tijdens het werk ben je nauwkeurig, betrouwbaar, creatief, communicatief vaardig en beschik je over inlevingsvermogen.

Waarom kiezen voor Uiterlijke verzorging?

  • Huidsalon en Kapsalon op leslocatie
  • Praktijkgericht onderwijs
  • Kleinschalig onderwijs
  • Extra activiteiten zoals wedstrijden en excursies

Welke opleiding past bij jou?

Ben je sociaal ingesteld en is jouw motto ‘Als je haar maar goed zit’? Dan kun je starten met de opleiding Kapper of de opleiding Haarstylist dame of heer. Wil je daarnaast nog een stukje leidinggeven binnen de zaak of jouw eigen kapsalon beginnen? Kies dan voor de opleiding Salon Manager dame of heer.

Vind je het leuk om mensen in de watten te leggen en belangrijk om hen te helpen met de verzorging van hun huid? Je gaat aan de slag met de verzorging en verbetering van de huid van jouw klanten. In de opleiding Schoonheidsspecialist of Allround Schoonheidsspecialist leer je schoonheidsbehandelingen voor te bereiden en uit te voeren, een passend thuisadvies te geven en verkoopkansen te creëren.

Contactinformatie

Bezoekadres: 
Bessestraat 4, 4462 CM Goes

Postadres: 
Postbus 2102, 4460 MC Goes

0113 - 55 80 00

Onze leslocatie(s)

Omhoog