Richting Dienstverlening (niveau 2)

Dienstverlening (niveau 2)

Jij helpt graag mensen en bent onmisbaar in een organisatie!

Ben jij klaar om te starten aan jouw nieuwe beroepsgerichte toekomst?

Wil je je ontwikkelen tot een ondersteunende alleskunner en ben je geïnteresseerd in zowel facilitair, recreatie als zorg en welzijn? Ben je gastvrij, betrokken, betrouwbaar, eerlijk, dienstverlenend en kun je goed voor jezelf opkomen? Kies dan voor Dienstverlening! 

Dienstverlening (niveau 2)

Waarom kiezen voor Dienstverlening (niveau 2)?

  • Je wordt breed opgeleid en bent breed inzetbaar;
  • Je volgt praktijkgericht onderwijs;
  • Je krijgt begeleiding op maat;
  • Jouw persoonlijke (beroeps)ontwikkeling staat centraal;
  • Het biedt je een mooie opstap naar niveau 3 en 4 opleidingen. 

Aan de slag als dienstverlener

Als dienstverlener is het jouw taak om het werk of de vrije tijd van een ander goed te laten verlopen. Je helpt ouderen, kinderen, toeristen, (camping)gasten of collega’s tijdens hun werk, verblijf of vakantie. Dat kan bij recreatiebedrijven, (attractie)parken, zorginstellingen, kinderopvangcentra, basisscholen en grote organisaties.

Als Helpende Zorg en Welzijn wil je graag zorg verlenen en met mensen werken. Je kan aan de slag bij mensen die nog thuis wonen of in de woon-/leefomgeving waarin een cliënt langdurig, tijdelijk of alleen een aantal uren per week verblijft. De doelgroep waarmee je te maken hebt, is erg divers en varieert in leeftijd, cultuur, leefstijl en maatschappelijke positie. Lijk dit je wat? Kies dan voor de opleiding Helpende Zorg en Welzijn.

Als Medewerker Recreatie en Toerisme help je graag bij het organiseren en begeleiden van activiteiten en vind je het leuk om mensen te entertainen. Je gaat graag met mensen om, bent gastvrij en weet gasten op een leuke manier te onderhouden, vermaken en enthousiasmeren. Je weet van aanpakken en werkt volgens voorschriften, instructies en afspraken.

Als Servicemedewerker dienstverlening werk je graag ondersteunend in een organisatie, met mensen en vind je het belangrijk dat alles vlot verloopt. Je kunt werken in verschillende werkomgevingen, bijvoorbeeld bij recreatiebedrijven, (attractie)parken, zorginstellingen, buurthuizen, kinderopvang, basisscholen, kantoren, groepsaccommodaties, indoor- en outdoorcentra, sportverenigingen en sportaccommodaties.

De lessen zijn zeer praktijkgericht. De begeleiding stemmen we af op jouw persoonlijke behoefte en situatie.
 

Contactinformatie

Bezoekadres: 
Podium 15, 4337 WV Middelburg

Postadres: 
Postbus 7047, 4330 GA Middelburg

0118 - 55 83 00
Omhoog