Helden en Heroes gaat weer van start! Meld jouw Held of Hero aan vóór 8 april 2022

24 maart 2022
Helden en Heroes 2022

Ook dit jaar organiseert Scalda weer een toffe Helden en Heroes editie! Op een nader te bepalen datum in mei 2022 worden Scalda studenten die een bijzondere prestatie hebben geleverd op originele wijze in het zonnetje gezet. We doen dit tijdens de dag van de Helden en Heroes.

Een dag vol verrassingen

De gekozen Helden en Heroes krijgen ook een compleet verzorgde dag aangeboden met lekker eten en drinken. De Helden en Heroes mogen hiervoor een beperkt aantal gasten (vrienden, familieleden) uitnodigen. Naast een VIP-treatment worden de Helden en Heroes ook geïnterviewd, op de foto gezet én ze worden gefilmd!

Helden en Heroes op social media

De filmopnames van die dag worden gemonteerd tot korte video’s. Deze video’s worden vertoond op de social mediakanalen van Scalda. Studenten die instemmen met deelname aan Helden en Heroes, gaan dus akkoord met het vertonen van hun video.

Aanmelden en selectieprocedure

Tot 8 april 2022 kun je jouw Held of Hero nomineren! De nominatie kan plaatsvinden door een docent, mentor, skills coördinator, de student zelf of door klasgenoten. In onderstaand schema worden de uitgangspunten voor nominatie genoemd.

Dit jaar selecteren we maximaal 4 Heroes en 4 Helden. Mochten er meer dan 8 Helden en Heroes worden genomineerd, dan volgt een selectieprocedure waarbij een zorgvuldig samengestelde selectiecommissie een keuze maakt uit de nominaties. Deze keuze wordt gemaakt op basis van de aangeleverde motivatie door de docent en op basis van eventuele eigen ervaringen met de betreffende student.

Uitgangspunten nomineren Helden en Heroes

Helden zijn excellente studenten die in het zonnetje gezet worden vanwege hun persoonlijke ontwikkeling en hun bijzondere verhaal:

  • studenten die ondanks tegenslag doorzetten om het uiterste uit zichzelf te halen;
  • studenten die hun kop boven het maaiveld durven uit te steken, maar daarbij zichzelf niet verliezen;
  • studenten met een verhaal van moed, lef of uithoudingsvermogen; studenten met zorg voor anderen of hun omgeving;
  • studenten die opvallen door excellente prestaties tijdens bpv/stage.

Heroes zijn studenten die opvallen door vakmanschap door excellente prestaties bij landelijke vakwedstrijden.

Held of hero nomineren

Meer informatie

Wil je meer weten over Helden en Heroes 2022? Neem dan contact op met ons, via [email protected] 

Omhoog