Over Scalda

Nieuws

  • Studiereis naar de partnerscholen in Portugal

    5 oktober 2023
    Internationalisering - studiereis dvg portugal
  • Voorlichting door bedrijven op open dag Scalda locatie Middelburg

    1 februari 2023
    Voorlichting door bedrijven op open dag Scalda locatie Middelburg
  • Puur à la Carte is weer geopend

    14 april 2022
    Restaurant Puur a la Carte heropening
  • Cooking Battles 2022: podium voor Zeeuws talent

    21 maart 2022
    winnaars_oesterbokaal_horecawedstrijden_scalda
  • Workshop 'Gastvrijheid'

    18 maart 2022
    workshop_gastvrijheid_scalda_2022
  • Start College: langer oriënteren, bewuster keuzes maken

    19 november 2021
    Richting Dienstverlening (niveau 2)
  • De eerste gediplomeerden voor de Zeeuwse praktijkroute horeca-opleiding

    16 juli 2021
    Eerste geslaagden zeeuwse praktijkroute horeca
  • Scalda verzorgt lentebox voor Vrienden van Tragel Benefiet

    12 april 2021
    Scalda horeca Tragel
  • Bakkersopleidingen gaan viraal!

    9 maart 2021
  • Bakkersopleidingen van Scalda doneren aan voedselbank

    3 maart 2021
    scalda bakkerij doneert aan voedselbank
  • Program online event Internationalization @ Home

    29 januari 2021
    Internationalization at home
  • Aftermovie Online Open Dagen Festival

    16 december 2020
  • Impressie van de Zeeuwse Praktijkroute Horeca en Toerisme

    2 december 2020
    Zeeuwse praktijkroute horeca toerisme
  • Samenwerking Praktijkroute Horeca-Toerisme en diverse bedrijven in gemeentes Terneuzen en Hulst

    9 juli 2020
  • Studenten kunnen toch afstuderen dankzij samenwerking Scalda en Roompot

    5 juni 2020
    samenwerking Scalda en Roompot
  • 18 studenten strijden voor de titel in de nationale finales mbo-vakwedstrijden

    3 maart 2020
  • Scalda studenten door naar NK brood- en banketbakken in 5 van de 7 klassen

    21 februari 2020
    vakwedstrijden banket
  • Leerlingen Zwin College bezoeken Praktijkroutes

    18 februari 2020
    zwin_college_bezoekt_praktijkroute_scalda
  • Expert dag – YammYammy

    21 oktober 2019
  • Scalda start Praktijkroute Horeca-Toerisme in nieuwe regio’s

    25 september 2019
  • Horeca- en recreatieondernemers Schouwen-Duiveland en Scalda ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

    24 juni 2019
  • Tham en Noa derde bij belangrijkste gastronomische wedstrijd van Nederland!

    9 april 2019
  • Vijf keer prijs op NK Brood- en Banketbakken

    9 april 2019
    Winnaars nk brood en banket
  • Studenten strijden in belangrijkste gastronomische wedstrijd van Nederland

    4 april 2019
  • Studenten strijden tijdens NK brood- en banketbakken

    3 april 2019
    Scalda-studenten strijden tijdens NK brood- en banketbakken
  • Studenten winnen beste wijn/spijs prijs tijdens Cooking Battles

    21 maart 2019
  • Studenten door naar NK brood- en banketbakken in 5 van de 6 klassen

    1 maart 2019
  • Scalda organiseert regionale voorronde NK brood- en banketbakken

    27 februari 2019
  • Nationaal Kampioenschap mbo vakwedstrijden voor Doktersassistent en Hotelreceptionist in Middelburg

    7 februari 2019
    Nationaal Kampioenschap mbo vakwedstrijden voor Doktersassistent en Hotelreceptionist in Middelburg
  • Kick-off masterclasses voor Zeeuwse excellente studenten op 7 februari

    1 februari 2019
  • Studenten en docenten brengen bezoek aan school in Calais

    21 januari 2019
  • Horecaondernemers en Scalda ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

    18 januari 2019
  • Bezoek Minister Van Engelshoven aan Scalda een succes

    11 december 2018
  • Scalda start Praktijkroute Horeca

    25 oktober 2018
  • Scalda ontvangt cheque voor Food Lab Zeeland van De Oesterij

    25 september 2018
  • Zilte Zeeuwse Zeebrokken winnaar zoektocht nieuwe Zeeuwse babbelaar

    19 september 2018
  • Food Lab studenten van Scalda met JB Diesch op zoek naar nieuwe babbelaar

    29 augustus 2018
  • Scalda docenten leren nieuwe cooking skills in Valencia

    13 juni 2018
  • Drie keer goud en één keer zilver op NK Brood- en Banketbakken

    11 april 2018
    NK Brood- en Banketbakken
  • Food Lab Zeeland organiseert succesvolle wedstrijden tijdens Horecabeurs in Goes

    7 maart 2018
  • Mitchell Bakker wint eerste prijs bij internationale kookwedstrijd in India

    23 februari 2018
  • Scalda-studenten door naar NK brood- en banketbakken

    2 februari 2018
  • Scalda student tweede tijdens Master Chef Competition in Hong Kong

    20 september 2017
  • Jeffrey Buijl beste commis tijdens prestigieuze Bocuse d’Or wedstrijd

    20 september 2017
  • Scalda start project Cooking @ Sea

    14 september 2017
  • Schoolrestaurant Puur à la Carte van Scalda opent haar deuren

    14 september 2017
  • Scalda student Arlon Heersma Nederlands kampioen Brood- en banketbakker

    5 april 2017
  • Scalda studenten winnen beste show- en zaaltafel en beste wijn-spijs combinatie

    16 maart 2017
  • Bakkersstudent Dustin van Kleunen wint Bolustrofee voor aanstormend talent

    16 maart 2017
  • Scalda studenten scoren goed tijdens jeugdvakwedstrijden brood- en banketbakken

    24 februari 2017
  • Student Nando van As vertoont kookkunsten aan koningin Máxima

    13 september 2016
Omhoog