Overslaan en naar de inhoud gaan
-
Studiereis naar de partnerscholen in Portugal
5 oktober 2023
-
Voorlichting door bedrijven op open dag Scalda locatie Middelburg
1 februari 2023
-
Puur à la Carte is weer geopend
14 april 2022
-
Cooking Battles 2022: podium voor Zeeuws talent
21 maart 2022
-
Workshop 'Gastvrijheid'
18 maart 2022
-
Start College: langer oriënteren, bewuster keuzes maken
19 november 2021
-
De eerste gediplomeerden voor de Zeeuwse praktijkroute horeca-opleiding
16 juli 2021
-
Scalda verzorgt lentebox voor Vrienden van Tragel Benefiet
12 april 2021
-
Bakkersopleidingen gaan viraal!
9 maart 2021
-
Bakkersopleidingen van Scalda doneren aan voedselbank
3 maart 2021
-
Program online event Internationalization @ Home
29 januari 2021
-
Aftermovie Online Open Dagen Festival
16 december 2020
-
Impressie van de Zeeuwse Praktijkroute Horeca en Toerisme
2 december 2020
-
Samenwerking Praktijkroute Horeca-Toerisme en diverse bedrijven in gemeentes Terneuzen en Hulst
9 juli 2020
-
Studenten kunnen toch afstuderen dankzij samenwerking Scalda en Roompot
5 juni 2020
-
18 studenten strijden voor de titel in de nationale finales mbo-vakwedstrijden
3 maart 2020
-
Scalda studenten door naar NK brood- en banketbakken in 5 van de 7 klassen
21 februari 2020
-
Leerlingen Zwin College bezoeken Praktijkroutes
18 februari 2020
-
Expert dag – YammYammy
21 oktober 2019
-
Scalda start Praktijkroute Horeca-Toerisme in nieuwe regio’s
25 september 2019
-
Horeca- en recreatieondernemers Schouwen-Duiveland en Scalda ondertekenen samenwerkingsovereenkomst
24 juni 2019
-
Tham en Noa derde bij belangrijkste gastronomische wedstrijd van Nederland!
9 april 2019
-
Vijf keer prijs op NK Brood- en Banketbakken
9 april 2019
-
Studenten strijden in belangrijkste gastronomische wedstrijd van Nederland
4 april 2019
-
Studenten strijden tijdens NK brood- en banketbakken
3 april 2019
-
Studenten winnen beste wijn/spijs prijs tijdens Cooking Battles
21 maart 2019
-
Studenten door naar NK brood- en banketbakken in 5 van de 6 klassen
1 maart 2019
-
Scalda organiseert regionale voorronde NK brood- en banketbakken
27 februari 2019
-
Nationaal Kampioenschap mbo vakwedstrijden voor Doktersassistent en Hotelreceptionist in Middelburg
7 februari 2019
-
Kick-off masterclasses voor Zeeuwse excellente studenten op 7 februari
1 februari 2019
-
Studenten en docenten brengen bezoek aan school in Calais
21 januari 2019
-
Horecaondernemers en Scalda ondertekenen samenwerkingsovereenkomst
18 januari 2019
-
Bezoek Minister Van Engelshoven aan Scalda een succes
11 december 2018
-
Scalda start Praktijkroute Horeca
25 oktober 2018
-
Scalda ontvangt cheque voor Food Lab Zeeland van De Oesterij
25 september 2018
-
Zilte Zeeuwse Zeebrokken winnaar zoektocht nieuwe Zeeuwse babbelaar
19 september 2018
-
Food Lab studenten van Scalda met JB Diesch op zoek naar nieuwe babbelaar
29 augustus 2018
-
Scalda docenten leren nieuwe cooking skills in Valencia
13 juni 2018
-
Drie keer goud en één keer zilver op NK Brood- en Banketbakken
11 april 2018
-
Food Lab Zeeland organiseert succesvolle wedstrijden tijdens Horecabeurs in Goes
7 maart 2018
-
Mitchell Bakker wint eerste prijs bij internationale kookwedstrijd in India
23 februari 2018
-
Scalda-studenten door naar NK brood- en banketbakken
2 februari 2018
-
Scalda student tweede tijdens Master Chef Competition in Hong Kong
20 september 2017
-
Jeffrey Buijl beste commis tijdens prestigieuze Bocuse d’Or wedstrijd
20 september 2017
-
Scalda start project Cooking @ Sea
14 september 2017
-
Schoolrestaurant Puur à la Carte van Scalda opent haar deuren
14 september 2017
-
Scalda student Arlon Heersma Nederlands kampioen Brood- en banketbakker
5 april 2017
-
Scalda studenten winnen beste show- en zaaltafel en beste wijn-spijs combinatie
16 maart 2017
-
Bakkersstudent Dustin van Kleunen wint Bolustrofee voor aanstormend talent
16 maart 2017
-
Scalda studenten scoren goed tijdens jeugdvakwedstrijden brood- en banketbakken
24 februari 2017
-
Student Nando van As vertoont kookkunsten aan koningin Máxima
13 september 2016
Omhoog