De Doedag op 16 februari was een succes!

27 februari 2023
Doedag_keuken

Op donderdag 16 februari ontvingen we bij Scalda ruim 1200 leerlingen! Verspreid over acht locaties in Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen werden activiteiten georganiseerd voor de tweedejaars leerlingen van het voortgezet onderwijs. Voor velen een eerste kennismaking met Scalda, maar nog belangrijker, met de diverse richtingen! Bekijk de aftermovie!

 

De Doedag is speciaal opgezet voor tweedejaars leerlingen van het voortgezet onderwijs met als doel om hen te helpen bij het maken van een profielkeuze. Om dit keuzeproces zowel makkelijker als leuker te maken, vonden er activiteiten plaats waaraan leerlingen konden deelnemen. Op deze manier konden zij op interactieve wijze kennismaken met de verschillende richtingen. Daarnaast kregen alle leerlingen een tasje mee, waarin de richtingwijzer zit. Hier vinden ze alle richtingen binnen Scalda terug en is er een link naar de richtingtest! Nog een manier om te ontdekken wat bij hun past.

Door leerlingen van het voortgezet onderwijs al in een vroeg stadium kennis te laten maken met de verschillende richtingen, proberen we bijdrage te leveren aan het maken van de juiste keuze voor de toekomst. Bovendien maken zij op deze manier ook al kennis met Scalda als mbo-instelling.

doedag_toerisme
doedag
doedag_zw
doedag_economie
Doedag_toerisme_oefening
doedag_koffer
doedag_restaurant
doedag_bakker
Omhoog