Terugblik op de Tour d'LLO

LLO is lef tonen
12 december 2022
Nieuwsbericht over Terugblik over de Tour d'LLO

LLO is lef tonen

Dat was de conclusie tijdens de Tour d’LLO van 7 december op de sfeervolle locatie @ZB Bibliotheek in Middelburg. Mooie gesprekken werden gevoerd aan de Tafel van Ontwikkeling over een Leven Lang Ontwikkelen (LLO). Scalda, Kennispunt LLO, het bedrijfsleven en  de overheid uit Zeeland gingen het gesprek aan met elkaar.

De highlights

We moeten met elkaar verbinden: de overheid, het bedrijfsleven en het onderwijs. Alleen samen komen we verder en is het mogelijk om maatwerk te bieden en kansen te benutten. Laten we elkaar inspireren met goede initiatieven. We mogen ook veel meer zichtbaar zijn. Welk aanbod is er en laat meer zien welke prachtige beroepen er in onze prachtige bedrijven schuilgaan. Dit is niet alleen belangrijk voor scholieren, maar juist ook voor zij-instromers, ouders en herintreders. Want om te switchen van loopbaan of je verder te verdiepen in je vak is lef nodig.

Wat is nodig

Om LLO verder te ontwikkelen in regio Zeeland zijn ‘oliemannetjes’ (initiatiefnemers) en ’kletsgeld’ nodig. Geld om met elkaar in overleg te gaan en ruimte krijgen en lef hebben om te falen. Want zich aan het ontwikkelen is, is per definitie nooit klaar. De reis is het belangrijkste.

Tour d’LLO

De Tour D’LLO is een initiatief van het Kennispunt LLO. Met deze tour door heel Nederland willen zij het gesprek in de regio voeren over LLO. Juist omdat het regionale ecosysteem zo belangrijk is om LLO een stapje verder te brengen.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen op het gebied van LLO? Meld je via deze link aan voor onze nieuwsbrief ‘bedrijven en samenwerkingspartners’. 
Heb je vragen of zie je kansen met betrekking tot LLO- trajecten? Stuur ons een bericht via: [email protected].

Omhoog