Scalda doet mee aan Ontdek de Zorgweek

8 maart 2022
Ontdek de Zorgweek

De afgelopen twee jaar is wel gebleken dat helden in de zorg ontzettend belangrijk zijn. Voor mensen die twijfelen of erover nadenken om te starten aan een zorgopleiding, doet Scalda mee aan de Ontdek de Zorgweek die dit jaar online plaatsvindt van 14 tot en met 18 maart en op locatie van 21 tot en met 25 maart in Goes en Terneuzen.

Geïnteresseerden die al weten dat ze aan de slag willen als bijvoorbeeld apothekersassistent, doktersassistent, tandartsassistent, mbo-verpleegkundige, verzorgende-IG of medewerker maatschappelijke zorg, kunnen dan kennis maken met die opleiding bij Scalda. Of mensen die juist nog niet weten wat ze willen gaan doen maar wel affiniteit hebben met de zorgbranche, kunnen tijdens de Ontdek de Zorgweek bij Scalda terecht voor meer informatie en om sfeer te proeven.

Tijdens de Ontdek de Zorgweek kunnen geïnteresseerden zowel digitaal als fysiek in gesprek met een docent, student of decaan en in de tweede week is er ook de mogelijkheid om een rondleiding te volgen, de sfeer te proeven of juist mee te kijken in de les. Meld je hier aan.

Ontdek de Zorgweek is een jaarlijks terugkerend evenement vanuit ViaZorg dat dit jaar door COVID-19 zowel een week op locatie als een week digitaal wordt georganiseerd. Deze weken zijn georganiseerd voor eenieder die graag wil kennismaken met de zorgbranche.

Ontdek de Zorgweek


Omhoog