Uitnodiging Tour d'LLO

22 november 2022
Nieuwsbericht over Tour d'LLO

Dit jaar toert het Kennispunt MBO Leven Lang Ontwikkelen door de provincies om met elkaar het gesprek aan te gaan. Zo willen ze het Leven Lang Ontwikkelen (LLO) een stap verder brengen. De toer maakt ook een stop in Zeeland en LLOgisch dat jij er bij bent! We nodigen je daarom graag uit voor de Tour d’LLO op woensdag 7 december in Middelburg.

Wat staat er op het programma?

We tonen een film over een Leven Lang Ontwikkelen in de regio. In de film worden dillema’s belicht rond het thema “Hoe organiseer ik (maat)werk voor werkenden en werkzoekenden? ” Dit wordt bekeken vanuit: De mbo-school, de student, de gemeente/sociale voorziening en het bedrijfsleven. Na de film is er een interactieve tafelsessie met de zaal, onder leiding van tv-presentator Bas Westerweel. We praten dan verder over deze dilemma’s en mogelijke oplossingen.

Praktische informatie Tour d'LLO

Datum: 7 december 2022
Tijd: 15.00 tot 17.00 uur
Locatie: ZB Bibliotheek van Zeeland ,Betje Wolff Auditorium Kousteensedijk 7 in Middelburg
Entree: Gratis
Aanmelden: Meld je aan via het digitaal aanmeldformulier

Samen maken we Zeeland

Samen met Zeeuwse bedrijven, instellingen en overheden leiden we échte vakmensen op. Zo bouwen we samen aan het Zeeland van morgen. Hierin speelt LLO ook een belangrijke rol, want alleen met elkaar kunnen we meegroeien in de veranderende onderwijsvraag van de samenleving. Daarvoor is flexibiliteit van onderwijs, overheid en de arbeidsmarkt nodig.

LLOgisch dat je er bij bent!

Wil je meepraten of luisteren welke kansen en mogelijkheden er zijn? Meld je dan gratis aan via het digitale aanmeldformulier. Voel je vrij om dit bericht binnen je netwerk te delen.

Scalda en Kennispunt MBO Leven Lang Ontwikkelen ontmoeten je graag op 7 december 2022.

Heb je vragen?

Stuur een mail naar [email protected].

Omhoog