Scalda met maar liefst zeven stands op Studiebeurs West in Rotterdam

13 december 2022
Studiekeuzebeurs

Na een ietwat verwaaide editie in februari stonden Scalda, Maritiem en Logistiek College de Ruyter, CIOS Zuidwest-Nederland en MBO DANS ook dit keer weer op de Studiekeuzebeurs in Ahoy Rotterdam op 9 en 10 december. Daarnaast waren er ook aparte stands ingericht voor de groene opleidingen, Veiligheid en Defensie, Kindprofessional en WindDock.

Op vrijdag 9 december gaven de studenten van MBO DANS ieder uur een optreden, wat telkens weer vele bezoekers trok. Ook de ‘Scalda Cubes Game’ trok op beide dagen enthousiaste deelnemers die stonden te springen om de hoofdprijs te winnen: de Scalda dopper. De spelers van het spel moesten de puzzel binnen vijf minuten oplossen, maar dat bleek moeilijker dan gedacht. Daarom werden de regels aangepast: eenieder die het record van dat moment wist te verbreken, ging er vandoor met de winst. De ‘troostprijs’ betrof een paar Scalda sokken. Altijd prijs dus!

Waar op vrijdag 9 december veel klassen gezamenlijk de Studiekeuzebeurs bezochten, waren er op zaterdag 10 december voornamelijk ouders met hun kinderen die een bezoek brachten. Allemaal op zoek naar de juiste vervolgschool en -opleiding!

Er zijn veel gesprekken gevoerd en de eerste aanvragen voor een meeloopdag zijn al binnen! We hebben er met zijn allen een succesvol weekend van gemaakt! Bekijk de Instagram reel voor wat leuke fragmenten!

Omhoog