Studenten Bloem, groen en styling exposeren op ‘Fantasy Flowers’

3 juni 2022
Expositie Bloem, Groen, Styling 1-6-2022

Tijdens eindejaarsexpositie ‘Fantasy Flowers’ op woensdag 1 juni lieten verschillende studenten van de opleidingen Bloem, groen en styling hun vakkunsten zien. Deze expositie vond plaats in de aula van locatie Stationspark in Goes.

Zeventien eerstejaars- en tweedejaarsstudenten lieten hun creativiteit de vrije loop rondom het thema ‘sprookjes’. Dit resulteerde in zeer uiteenlopende creaties, van fleurige jurken en kleurrijke dieren tot mysterieuze kunstwerken.

Examen

Ook drie examenkandidaten presenteerden hun eindejaarswerk. Dit examen bestond uit een tafelversiering, bruidsboeket met bijpassende haarcorsage en een krans, allen in een zelfgekozen thema waarbij verschillende technieken moesten worden toegepast. Een van deze examenkandidaten is Gaia Wayman. Haar werk genaamd ‘Gaia in Blue’ is geïnspireerd op kunstschilder Salvador Dalí.

Geslaagde expositie

Docente Jeannet van Duijn-Ridder is hartstikke trots op haar studenten. “De uitdaging ligt bij een expositie met name op de tijdsdruk die dag. De verse materialen kunnen natuurlijk pas op de expositiedag zelf geplaatst worden. Maar de studenten hebben een topprestatie geleverd en hele aantrekkelijke stukken gemaakt voor de expositie. Er was veel belangstelling van familie, maar ook veel stagebedrijven kwamen kijken. Dat is heel leuk en laat de betrokkenheid van hen naar de studenten toe goed zien. Het is ieder jaar een heel mooi evenement!”

Omhoog