Helden & Heroes 2022

17 mei 2022
Helden_heroes_2022

Op dinsdag 31 mei 2022 viert Scalda de Dag van de Helden en Heroes. Op deze dag vieren we het succes van de Heroes en bedanken we de Helden voor hun inzet en inspiratie. Tijdens een spetterende bijeenkomst zetten we de Helden en Heroes in het zonnetje. De presentatie van het programma is ook dit jaar weer in handen van presentator en acteur Juvat Westendorp!  

Onze Helden en Heroes 2022 

Met trots stellen wij onze Helden en Heroes van 2022 aan je voor. De komende tijd ga je via onze communicatiekanalen geregeld iets van deze kanjers horen: 

Thomas d’Hondt, Arash Mohammad Pour, Mathijs van Dijk, Willem de Korte, Emma van der Woude, Jordy de Blaeij, Matthijs Oosters, Ilse van Pelt en Dylan Fermont.

Helden vs Heroes 

Helden zijn excellente studenten die in het zonnetje gezet worden vanwege hun persoonlijke ontwikkeling en hun bijzondere verhaal. Heroes zijn studenten die uitblinken in vakmanschap of uitblinken bij landelijke wedstrijden (bijvoorbeeld Skills Heroes, de Toerisme-bokaal, de bakkerswedstrijden, de wedstrijden rondom duurzaamheid). 

Waarom kiest Scalda Helden en Heroes? 

De Helden en Heroes van Scalda zijn studenten met een bijzonder verhaal of studenten die een bijzondere prestatie hebben geleverd. Tijdens de dag van de Helden en Heroes zetten we deze studenten in het zonnetje. Tijdens het event spreekt Scalda haar waardering uit voor deze studenten; we zijn trots en delen ook graag die trots. Helden en Heroes sluit aan bij het excellentieprogramma van Scalda en bij de wens vanuit de organisatie om excellentie uit te dragen. 

Op de hoogte blijven? Bekijk dan de Helden en Heroes website en volg ons op Facebook en Instagram. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via [email protected] 

Omhoog