Scalda Green Office op DuurzaamTuus

27 maart, 2018

Melvin van der Borgt en Patrick Kühnen, beide studenten van bedrijfsadministratie en student-ambassadeur duurzaamheid van de sector economie, stonden zaterdag 24 maart op de beurs DuurzaamTuus in Middelburg. 

Wat is DuurzaamTuus?
DuurzaamTuus is een informatie evenement waar de trends, innovaties en nieuwe mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid bij (ver)bouwen, wonen, werken en welzijn in de spotlights gezet worden. Of het nu gaat om het duurzaam (ver)bouwen, de inrichting of de isolatie van een huis of de werk- en leefomgeving, het is allemaal te zien tijdens DuurzaamTuus.

Scalda Green Office
Vanuit het Excellentieprogramma zijn Melvin en Patrick in contact gekomen met Carlos Klerkx van Solar2Enjoy. Hun opdracht was om te kijken wat ze konden betekenen voor het bedrijf omtrent verbetering qua duurzaamheid. Ze stapten echter na het eerste gesprek met een ander doel naar buiten, namelijk: namens Scalda op de beurs staan om duurzaamheid binnen de school te promoten, en kijken of ze hun netwerk uit kunnen breiden. Dit hebben ze gedaan aan de hand van hun persoonlijke verhaal en twee verschillende enquêtes, één voor particulieren en één voor bedrijven.

De beurs is voorbij, en nu?
“Onze eerste beurs is nu geweest, we hebben mooie ervaringen opgedaan, maar dat wil niet zeggen dat wij hier nu klaar zijn. We hebben op de beurs nieuwe contacten gemaakt en willen daar graag wat mee doen. Daarbij zijn we ook nog lang niet klaar bij Carlos, we zullen samen kijken wat de volgende stappen zullen zijn binnen onze samenwerking. We zijn enorm blij dat Carlos ons deze kans gegeven heeft, want zonder hem, het excellentieprogramma en de Green Office hadden we deze ervaring (nog) niet beleefd.”, aldus Melvin en Patrick.

Meer weten over Scalda Green Office?