Prijswinnaar laptop enquête open dagen!

2 september, 2020
foto prijsuitreiking

Dinsdag 25 augustus kon Nina van Oevelen, de dolgelukkige prijswinnaar, eindelijk haar prijs in ontvangst nemen op de leslocatie aan de Zuiderdreef in Bergen op Zoom. Nina won namelijk een splinternieuwe laptop HP Chromebook 14 G5 na het invullen van de Scalda open dagen enquête. Kimberly de Veth, docent opleiding Kindprofessional en studieloopbaancoach van Nina, reikte de prijs uit. Oorspronkelijk zou Nina haar gewonnen prijs in maart uitgereikt krijgen, maar helaas gooide het coronavirus roet in het eten.

Op 31 januari en 1 februari 2020 hield Scalda haar open dagen. Toekomstige studenten en andere belangstellenden konden kennis maken met de diverse opleidingen. Op onze locaties in Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen konden bezoekers terecht voor de open dagen van Scalda. Tijdens deze open dag werd aan bezoekers gevraagd of zij hun e-mailadres wilden achterlaten. Op enkele locaties was hiervoor een online-registratie tool ingericht. De bezoekers die hun e-mailadres hadden achtergelaten kregen kort na de open dag van Scalda een enquête toegestuurd.

Een groot aantal bezoekers heeft de enquête ingevuld. Al deze respondenten maakten kans op de prijs. Gefeliciteerd Nina, veel plezier met je nieuwe laptop en veel succes met je opleiding!