Open dagen Scalda goed bezocht!

24 januari, 2017

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari opende Scalda haar deuren voor alle aankomende studenten en andere geïnteresseerden. De open dagen vonden plaats op de locaties in Terneuzen, Middelburg, Goes en Vlissingen. In totaal brachten zo’n 5500 belangstellenden een bezoek aan één of meer van deze locaties. 

Jaarlijks worden de open dagen georganiseerd om studiezoekers een beeld te geven van ons opleidingsaanbod en de verschillende de locaties. Het draait om het proeven van de sfeer en het ontdekken van welke opleiding en beroep nu het beste bij de aankomende student past. Belangstellenden krijgen tijdens deze dagen informatie over de opleidingen. Docenten en studenten beantwoorden niet alleen vragen, er kan ook meegedaan worden met activiteiten, lessen en rondleidingen. Natuurlijk is er van alles te zien, te horen en te proeven.

Heb je de open dagen gemist? Kom dan naar één van onze informatieavonden. Deze zijn wat kleinschaliger van opzet, maar lenen zich perfect voor het dieper ingaan op persoonlijke vragen. Dit jaar zijn de informatieavonden van Scalda op 23 maart en 1 juni 2017. De tijden en locaties zijn te vinden op scalda.nl/opendagen.