Menno de Pooter wint laptop!

3 april, 2017

Vrijdag 31 maart kwam Menno de Pooter, de dolgelukkige prijswinnaar, zijn prijs in ontvangst nemen op de locatie Vlietstraat in Terneuzen. Menno won namelijk een splinternieuwe laptop HP chromebook 14 G4 Notebook na het volledig invullen van de Scalda open dagen enquête.

Scalda opende op vrijdag- en zaterdagavond 20 en 21 januari haar deuren voor de toekomstige studenten en andere belangstellenden. Op onze locaties in Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen konden bezoekers terecht voor de open dagen van Scalda. Tijdens deze open dagen werd aan bezoekers gevraagd of zij hun e-mailadres wilden achterlaten op de kaartjes die voor hen klaar lagen. Deze kaartjes konden zij vervolgens in één van brievenbussen gooien waarmee onze studenten rondliepen. De bezoekers die hun e-mailadres hadden achtergelaten kregen kort na de open dagen van Scalda een enquête toegestuurd.

Zo’n vijfhonderd bezoekers hebben de enquête ingevuld. Al deze respondenten maakten kans op de prijs. Gefeliciteerd Menno veel plezier met je nieuwe laptop en veel succes met het maken van een keuze voor je opleiding!