Leerwerkmarkt op donderdag 8 maart in Goes

28 februari, 2018

Op donderdag 8 maart 2018 organiseren UWV, Leerwerkloket Zeeland, GR de Bevelanden en Orionis Walcheren een leer-werk-markt. Werkgevers met leerwerkbanen en reguliere vacatures uit een groot deel van Zeeland staan klaar om bezoekers te woord te staan. Werkzoekenden zijn hiervoor van harte uitgenodigd!

De leer-werk-markt vindt plaats op onze locatie Bessestraat in Goes van 14.15 uur tot 16.30 uur. De markt is gratis, maar bezoekers moeten zichzelf wel eerst aanmelden. Na aanmelding ontvangen bezoekers een bevestigingsmail met de tijd waarop ze worden ontvangen.

Workshops
Tijdens de leerwerkmarkt kunnen bezoekers zichzelf aanmelden voor de workshop ‘Hoe presenteer je jezelf voor werkgevers’. Aanwezigen krijgen hier praktische tips hoe zij zichzelf goed kunnen presenteren. Let op: vol = vol.

Daarnaast hebben bezoekers de mogelijkheid om een professionele profielfoto te laten maken door een fotograaf. en is er gelegenheid om hun cv te laten bekijken door een ‘cv-checker’. Een cv (in meervoud) meenemen is van harte aanbevolen.

Aanmelden
Aanmelden voor de markt doe je door een e-mail te sturen naar: [email protected] met daarin je naam, geboortedatum, woonplaats en of je de workshop wilt volgen of niet.