Open dagen Scalda goed bezocht!

5 februari, 2018

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari openden we onze deuren voor aankomende studenten en andere geïnteresseerden. De open dagen vonden plaats op onze locaties in Terneuzen, Middelburg, Goes en Vlissingen. In totaal brachten meer dan 6500 belangstellenden een bezoek aan één of meer van deze locaties. 

We organiseren jaarlijks open dagen om studiezoekers een beeld te geven van ons opleidingsaanbod en de verschillende locaties. Het draait om het proeven van de sfeer en het ontdekken van welke opleiding en welk beroep het beste bij de aankomende student past. Belangstellenden krijgen tijdens deze dagen informatie over de opleidingen. Docenten en studenten beantwoorden niet alleen vragen, er kan ook meegedaan worden met activiteiten, lessen en rondleidingen. Natuurlijk is er van alles te zien, te doen en te proeven.

Heb je de open dagen gemist? Kom dan naar één van onze informatieavonden. Deze zijn wat kleinschaliger van opzet, maar lenen zich perfect voor het dieper ingaan op persoonlijke vragen. Dit jaar zijn de informatieavonden van Scalda op 19 maart en 31 mei 2018.