Mogen onze horeca studenten jou verwelkomen?

23 februari 2022
Schoolrestaurant PUUR a la Carte Middelburg

Wil je genieten van een lunch of diner en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het onderwijs? Daarvoor kun je terecht in Scalda’s schoolrestaurant PUUR à la Carte, tijdelijk gevestigd in Van der Valk Hotel Middelburg. Onze school neemt alle nodige voorzorgsmaatregelen om gasten, studenten en docenten weer veilig te kunnen ontvangen en onderwijzen. Wellicht ligt er thuis nog een cadeaubon van PUUR te wachten, die door COVID-19 is blijven liggen? Wij verwelkomen je graag! 

De gerechten die restaurant PUUR à la Carte aanbiedt, zijn waar mogelijk bereid met verse Zeeuwse biologische producten en hebben een eigentijdse look en uitstraling. Ze worden door onze studenten zelf bereid en geserveerd volgens de aangeleerde etiquette. Uiteraard worden zij daarbij bijgestaan door de praktijkdocenten van Scalda.  

Menu 
Snel lunchen? Dan wijzen wij je graag op onze Quicklunch van 4.75 euro. Vooraf een heerlijke soep, daarna een smakelijke wrap met vis/vlees/vega naar keuze en een kopje koffie na. Genieten van een lange lunch of heerlijk diner? Dan serveren we een vast lunch-of dinermenu uit de Black Box. Onze koks koken met een aantal verplichte ingrediënten een verrassend driegangenmenu. De prijs van dit menu bedraagt 18.50 euro, of 27.50 euro met wijnarrangement.  

Reserveren 
Wij vragen je om van tevoren te reserveren en eventuele wensen, allergieën, dieet- en of voedingsgewoonten kenbaar te maken via onze website puuralacarte.nl. Liever reserveren per mail? Stuur dan een bericht naar [email protected]. Voor reserveringen op de dag zelf, graag telefonisch contact opnemen met het restaurant via 0118 – 55 83 65. Vergaderen is ook mogelijk. Heb je een kleine meeting? Vraag naar onze mogelijkheden. 

Openingstijden 
Lunch is mogelijk op maandag, dinsdag en woensdag, van 12.00 tot 14.15 uur. Diner op maandag, dinsdag en woensdag, van 17.30 tot 20.30 uur. 

Let op!  Vanwege een verbouwing is PUUR à la Carte tijdelijk verplaatst naar Van der Valk Hotel Middelburg. Het tijdelijk restaurant bevindt zich op de vierde verdieping. 

Omhoog