Sfeer en de toekomst proeven tijdens open dagen Scalda

8 februari 2022
Open dag 2022 - Groen en dier - Docent geeft uitleg aan student en ouder

‘Hoi, ik wil me graag inschrijven voor de opleiding Medewerker Teelt. Na vandaag ben ik helemaal overtuigd’, vertelt een jongen na het bezoeken van de open dag van Scalda. En hij was gelukkig niet de enige. Met meer dan 1500 aanmeldingen waren de open dagen van Scalda op vrijdag 4 februari en Maritiem en Logistiek College De Ruyter op zaterdag 5 februari een groot succes.  

Met onder meer een doosje Zeeuwse babbelaars en een mooie pen liepen leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) hun (hopelijk) nieuwe toekomst tegemoet. Soms ietwat onzeker en nog wat zoekende, maar gelukkig waren daar docenten en studenten om hen op te vangen. Zij vertelden graag over de unieke, creatieve en interessante mbo-opleidingen die Scalda te bieden heeft.  

‘Welk kledingpakket schaf ik aan voor de opleiding Uiterlijke Verzorging?’ ‘Kan ik ook een niveau 2 opleiding volgen in de richting Groen en Dier?’ Naast de algemene voorlichtingspresentaties over Scalda, konden geïnteresseerden ook voor al hun vragen over een specifieke opleiding terecht. Doordat de open dagen gelukkig weer fysiek konden doorgaan, konden ze bovendien de sfeer op een bepaalde locatie proeven.

Voor iedereen die het heeft gemist of het nog een keer wil terugkijken, hebben we deze leuke AFTERMOVIE. Je ziet hier beelden van de open dag op een aantal verschillende locaties.
Veel kijkplezier!

Aftermovie open dag

Omhoog