Een BBL traject bij GoFlex en Scalda

31 maart 2021

Bij Goflex ga je als student leren en werken in de techniek, BBL dus. De techniek leer je bij Goflex en de theorie bij Scalda. Klinkt logisch, maar wat is het verschil tossen BOL en BBL eigenlijk? Om dit voor eens en altijd extra duidelijk te maken, hebben we een uitleg-animatie gemaakt.

Goflex is een opleidingsbedrijf met leerwerkplekken in de elektrotechniek, installatietechniek en metaaltechniek. Elke dag leren en werken ruim 600 Goflexers op leerwerkplekken bij onze opdrachtgevers verspreid over het hele land.

Tijdens het leerwerktraject word je begeleid door een eigen Goflex Coach. Jouw coach houdt contact met jou, Scalda, je leidinggevende op de leerwerkplek en de instructeurs op het trainingscentrum - om alles op elkaar af te stemmen. Op die manier ontwikkel je heel snel je vaardigheden op technisch en persoonlijk vlak.

Om de MBO BBL opleidingen te ondersteunen bieden we zelfs extra training aan vanuit onze 7 trainingscentra en daarnaast wordt de ontwikkeling van de studenten nauwgezet gevolgd door onze coaches.

Wanneer je bij Goflex start, je ontwikkelt je goed en de schoolprestaties zijn naar verwachting, dan kom je al heel gauw in aanmerking voor een vast contract. Maar dat is nog niet alles. Ook na je opleidingsperiode bij Goflex ligt de wereld aan je voeten. De vooruitzichten zijn namelijk erg goed. Echte vakmensen zijn schaars, zeker de beter opgeleiden. In de toekomst gaan heel veel technici met pensioen en die plaatsen moeten gevuld worden. Kortom de vraag naar specialisten neemt alleen maar toe.

Het enige wat de student dus moet doen is zijn best. Extra voordeel is dat je loon bij Goflex bij goede prestaties direct omhoog schiet! Je hoeft dus niet alleen maar naar school te gaan en af te wachten hoe je toekomst zich ontwikkelt, je kunt direct al de financiële vruchten plukken van je goede prestaties!

Vraag vooral nog eens of er nog leerlingen zijn die de elektro-, installatie- of metaaltechniek in willen. Elke tweede dinsdag en vierde donderdag van de maand is het namelijk open avond bij Goflex!

Ze houden rekening met de ingestelde avondklok en plannen eventueel ook afspraken in de middag of dagen hieromheen. Dit doen ze altijd in overleg.

Tijdens de open avond zijn alle locaties van Goflex (op afspraak) geopend. Er zijn docenten en coaches aanwezig die alles over de opleiding kunnen vertellen. Je kunt gerichte vragen stellen en je laten adviseren over de studiekeuze.

Aanmelden inloopavond

Omhoog