Trap je studiejaar af met Kickoff Festival Zeeland

24 mei 2019

Op woensdag 21 augustus vindt op de Markt in Middelburg Kickoff Festival Zeeland plaats, hét studentenfestival voor studenten van de HZ, Scalda en University College Roosevelt. De eerste namen worden deze week bekend gemaakt. Het festival trapt de line-up af met de aankondiging van La Fuente!

Diverse line-up
Naast de eerste headliners nodigt het festival ook regionale dj’s uit, bekend uit het Zeeuwse uitgaansleven. De volledige line-up van het festival wordt in de aankomende weken onthuld via www.kickofffestival.nl en social media van het festival. Naast het programma op het hoofdpodium ontmoet je op de Markt in Middelburg regionale bedrijven en maak je kennis met verschillende studentenfaciliteiten.

Hoor als eerste wie er nog meer op het podium staan tijdens Kickoff Festival Zeeland en volg het festival op Facebook en Instagram!

Kickoff Festival Zeeland
Kickoff Festival Zeeland is geopend van 15.00 tot 23.00 uur en is (ook voor niet-studenten) gratis toegankelijk. Het festival is een gezamenlijk initiatief van onderwijsinstellingen HZ University of Applied Sciences, Scalda en University College Roosevelt en komt voort uit het eerdere introductiefestival dat in 2017 werd georganiseerd in het kader van M800. Het festival wordt georganiseerd met steun van Provincie Zeeland, M800 en sponsoren. Uiteindelijk moet Kickoff Festival Zeeland een terugkerend evenement worden dat om het jaar plaatsvindt in Vlissingen en Middelburg.

Omhoog