Toerisme toppers Bryan en Wesley tweede in strijd om Toerisme Bokaal

7 februari 2019
Toerisme bokaal

Toerisme studenten Bryan Vink en Wesley van de Voorde zijn tweede geworden in de tweedaagse strijd om de Toerisme Bokaal. In deze landelijke vakwedstrijd, die elk jaar plaatsvindt in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort, zijn zo’n 100 studenten van 25 mbo-instellingen de strijd met elkaar aangegaan. Naast Bryan en Wesley deden ook Jimmy Schenk en Gijs Vader mee aan de wedstrijd.

Teams
De studenten van Scalda College werkten samen in teams van twee personen. Jimmy Schenk en Gijs Vader voor de categorie Travel en team Bryan Vink en Wesley van de Voorde voor de categorie Frontoffice.

Travel
De deelnemers van de categorie Travel, waaronder Jimmy en Gijs, ontvingen tijdens de eerste wedstrijddag tips voor een goede pitch. Vervolgens werd de bestemming Karpathos voor de pitch van Gijs en Jimmy bekend gemaakt en konden ze onder begeleiding van een reisadviseur de presentatie voorbereiden die ze tijdens de tweede dag moesten voordragen.

Frontoffice
Tijdens de eerste wedstrijddag hebben de deelnemers van de categorie Frontoffice samen met de acteurs diverse casussen geoefend en tips ontvangen. Tijdens de tweede dag kregen de studenten, waaronder Bryan en Wesley, als wedstrijdopdracht twee onbekende casussen.

De ene casus betrof een oudere man met een allergie/astma probleem. De andere casus betrof een welgestelde man die als verrassing voor zijn vrouw hun 25-jarige huwelijksdag op de camping wilde doorbrengen waar ze hun huwelijk gestart waren en dus warme herinneringen aan hadden. Bryan en Wesley werden geroemd om hun persoonlijke aandacht, het goed inspelen op de behoefte van de klant en de perfecte samenwerking. Dat werd uiteindelijk na een spannende prijsuitreiking beloond met de tweede plek!

Omhoog