Scalda trotse sponsor Kunstbende

20 december 2018

Scalda is de trotse sponsor van Kunstbende. Jaarlijks organiseert Kunstbende een wedstrijd voor jong creatief talent. Jongeren in de leeftijd van 13 – 18 jaar kunnen hun talent laten zien. Dit kan zijn op het gebied van dans, muziek, fashion, taal of theater. Er zijn diverse workshops en voorrondes. In Zeeland is de voorronde op zondag 14 april in de Schouwburg in Middelburg. Winnaars van de voorronde gaan naar de finale op het Kunstbende Festival.

Scalda draagt dit initiatief een warm hart toe. Enerzijds hebben we studenten die hun creatieve talent op deze wedstrijd kunnen laten zien. Anderzijds kunnen we onze studenten een mooie praktijkervaring geven. Op 8 februari verzorgt Scalda een workshopdag. Studenten visagie geven o.a. een workshop visagie en ook studenten van MBO Dans geven op deze dag een workshop ‘hoe maak ik zelf een choreo’.

Naast de workshops zijn er ook diverse masterclasses, verzorgd door vakexperts. Zo zijn er masterclasses voor de volgende opleidingen: mediavormgever, uiterlijke verzorging en mbo dans. Op donderdag 20 december is er een masterclass voor studenten van MBO Dans. Ook bij de voorronde op 14 april zullen er studenten van Scalda een rol spelen binnen de organisatie en het programma. Zo verzorgt MBO-Dans de openingsact.

Omhoog