Samenwerking met Bouwmensen Zuid-West

1 april 2021

Bouwmensen Zuid-West verzorgt het praktijkgedeelte van de beroeps-opleidende leerweg (BOL2) en beroepsbegeleidende leerweg (BBL) voor de vakken timmeren, metselen en Infra. De praktijkopleiding start in één van de opleidingswerkplaatsen van Bouwmensen Zuid-West, bijvoorbeeld in Goes. De student volgt de praktijkopleiding dan 4 dagen per week en één dag per week is de student bij ons (Scalda) in Goes voor het theoretisch gedeelte.

Er zijn zo’n 150 kleine en grote bouwbedrijven aangesloten bij Bouwmensen. Zij zorgen voor een leuke baan voor de student, die onderdeel uitmaakt van de opleiding in een modern gebouw. De student krijgt direct een goed salaris en heeft een leer/werkgarantie van 2 of 4 jaar. Tijdens de opleiding krijgt de student begeleiding vanuit Bouwmensen en Scalda. Doordat beide organisaties (werkgever en school) onder één dak zitten kunnen wij allen snel inspelen op veranderingen of problemen tijdens de opleiding.

De behoefte om te werken met goed opgeleid personeel was en is de drijfveer van Bouwmensen Zuid-West. Kortweg leiden ze ervaren en onervaren mensen op voor een uitdagende baan in de bouw- en infrasector.

Nieuwsgierig? Op vrijdag 23 april is er nog een open dag in Goes. Meld je aan. Kun je niet? Bekijk dan eens de video van de vorige open dagen.

Interesse, maar wil je meer informatie? Bel dan met:

Bouwmensen Zuid-West (0113-232484)
Anton Mullié (06-13732272)
Scalda Dennis Raadtgever (06-54143480)

Omhoog