Kick-off masterclasses voor Zeeuwse excellente studenten op 7 februari

1 februari 2019

Donderdag 7 februari wordt de kick-off van een reeks van vijf masterclasses gehouden, die aangeboden worden binnen het Zeeuwse bedrijfsleven en het Provinciehuis Zeeland. De ‘Skills Masterclasses Zeeland’ zijn een onderdeel binnen de privileges van de Skills Toppers Zeeland, dé club van jong getalenteerde vakmensen in Zeeland.

Skills Toppers Zeeland
De finalisten van Skills Talents (vmbo) en de Skills Heroes (mbo) vakwedstrijden vormen samen de Skills Toppers Zeeland. De groep bestaat momenteel uit zo’n 55 leerlingen. Naast hun deelname aan de vakwedstrijden voor beroepen, kunnen deze leerlingen onder andere deelnemen aan de voor hen georganiseerde masterclasses, die op verschillende plaatsen worden gehouden.

Masterclasses
De masterclasses die aangeboden worden binnen het Zeeuwse bedrijfsleven, zijn bedoeld om de excellente leerlingen (v)mbo-studenten te stimuleren om hun talenten en gedrevenheid verder te ontwikkelen binnen hun vakgebied. Daarnaast zorgen de masterclasses voor verbinding tussen het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs en het Zeeuwse bedrijfsleven. Het creëert een kweekvijver voor jong Zeeuws talent en daarnaast de trots op het vakmanschap.

Kick-off 7 februari
De Kick-off van de Skills Masterclasses Zeeland vindt plaats bij het Provinciehuis in Middelburg. Het programma start om 13:00 en duurt tot 16:00 uur. Deelnemers krijgen onder andere tips om succesvol te zijn tijdens ‘Skills The Finals’ op 20, 21 en 22 maart in de RAI Amsterdam. Ook krijgen ze een rondleiding binnen het Provinciehuis en Abdijcomplex en worden ze vermaakt met een mindf*ckshow door een illusionist.

Deelname als Zeeuws ‘gastbedrijf’
Skills Masterclasses Zeeland is een samenwerking tussen het Zeeuwse vmbo en mbo-onderwijs en wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland. Heb je interesse om als Zeeuws bedrijf deel te nemen en jonge, Zeeuwse vakspecialisten te ontvangen binnen jouw organisatie? Meld je dan aan als ‘gastbedrijf’ via skillszeeland.nl/zeeuws-bedrijfsleven

Meer informatie
Meer informatie over de Skills Masterclasses Zeeland is te vinden op:
skillszeeland.nl/masterclasses

Omhoog