Dag van de Helden en Heroes: gelachen, gehuild, geglunderd en genoten

3 mei 2018

Scalda heeft haar Helden en Heroes op donderdag 19 april tijdens de Dag van de Helden en Heroes een onvergetelijke dag bezorgd. Ook het publiek was, net als vorige jaren, enthousiast en geroerd door de bijzondere verhalen. In totaal werden 18 studenten in het zonnetje gezet. De komende weken kan iedereen kennis maken met de onze Helden en Heroes via de website, MijnScalda en social media.

Dag van de Helden en Heroes
De dag begon voor de Helden Heroes met een lunch in schoolrestaurant Puur a la Carte in Middelburg. Via het etentje maakte de Helden en Heroes met elkaar kennis en deelde ze hun verhalen. Van daaruit werden ze met twee limousines naar Vlissingen gebracht. Daar wachtte docenten, familie en vrienden hun opkomst af. Onder luid applaus werden zij ontvangen voor een onvergetelijke entree. Tijdens de spetterende bijeenkomst maakte het publiek kennis met alle verhalen onder leiding van Juvat Westendorp. Er werd gelachen, gehuild, geglunderd en genoten. Vooral het verhaal van Koen Loonen, die vecht tegen kanker, maakte bij iedereen diepe indruk. Ook via de livestreamverbinding op Facebook werd gereageerd op de bijzondere verhalen. “Wat een prachtige, ontroerende verhalen en geweldige prestaties weer van deze groep jongvolwassenen.” De livestream is inmiddels al meer dan 2000 keer bekeken.

Scalda is trots op haar studenten, die met behulp van hun opleiding willen groeien, ondanks de hindernissen en tegenslagen die ze tegenkomen.

Terugkijken
Was je er niet bij of wil je alles herbeleven? Bekijk dan de livestream. Volg de Helden en Heroes ook op Facebook en bekijk de filmische portretten van de studenten als eerste.

Omhoog