Samen maken we Zeeland

Lineage Logistics

Lineage Logistics is een grote speler in de logistieke dienstverlening. Hun floor trainer Jan Boelens kent het bedrijf door en door. “Hier wordt voedsel voor onze klanten onder de juiste condities opgeslagen.” Lars Jumelet doet de opleiding Logistiek teamleider bij Maritiem & Logistiek College de Ruyter, onderdeel van Scalda. Zijn werk bij Lineage is heel gevarieerd. “Een dag is nooit hetzelfde.” Jan ziet hem en andere studenten opgroeien van jongetje tot jonge man en dat vindt hij mooi om te zien.

Samen maken we Zeeland | Lineage Logistics


Groei in de logistiek

Vanuit Maritiem & Logistiek College de Ruyter, onderdeel van Scalda, worden de studenten begeleid door Ricardo Dronkers. “Ik ben trots dat we met Lineage samenwerken aan het logistieke onderwijs van Zeeland. We zijn hier altijd welkom met onze klassen om te kijken hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het maakt me trots dat zelfs studenten die niet graag in de schoolbanken zitten, hun plek vinden in de logistiek en daarin doorgroeien. Ook de toekomst van logistiek in Zeeland zie ik positief in. Door de strategische ligging tussen Rotterdam en Antwerpen zijn we een gunstige regio zijn voor zowel op- en overslag.”

Maximaal ontwikkelen

De samenwerking tussen Maritiem & Logistiek College de Ruyter, onderdeel van Scalda, en Lineage is goed, beaamt Jan. “Het is heel prettig werken want de lijnen met de docenten zijn kort.” En Lineage biedt onze studenten mooie kansen. “De doorgroeimogelijkheden die we bieden, geven stagiairs de kans om hier na hun studie aan de slag te gaan en zich maximaal te ontwikkelen. Zo maken we Zeeland samen met Lars, Jan en Ricardo efficiënter.

Ontdek Lineage Logistics via lineagelogistics.com

Het maakt me trots dat zelfs studenten die niet graag in de schoolbanken zitten, hun plek vinden in de logistiek en daarin doorgroeien.

Ricardo Dronkers
Docent Scalda

Ook samenwerken met Scalda?

Samen met meer dan 5.000 bedrijven, instellingen en overheden leiden we échte vakmensen op. Voor nu en voor in de toekomst. Heb jij een bijzonder verhaal en wil jij ook samen met ons Zeeland maken? Deel het met ons.

Neem direct contact op

Omhoog