Samen maken we Zeeland

Samen maken we Zeeland

Zeg je Scalda, dan zeg je Zeeland. Bij Scalda betekent leren namelijk meer dan alleen naar school gaan. Wij zijn er trots op dat heel Zeeland onze leeromgeving is. Samen met Zeeuwse bedrijven, instellingen en overheden leiden we échte vakmensen op. En maken we Zeeuwse topsectoren zoals horeca en toerisme, logistiek, zorg en groen nóg beter. Zo bouwen we samen aan het Zeeland van morgen. Samen maken we Zeeland.

In deze video is voldaan aan de eisen die worden gesteld aan het gebruik van PBM's.

"De bedrijven waar we mee samenwerken zijn heel tevreden over onze studenten"

- Johan de Bat, Hatchery Supervisor bij Kingfish en opleidingsontwikkelaar Aquacultuur bij Scalda

 

 Johan de Bat - The Kingfish Company

Iedereen in Zeeland heeft iets met Scalda. Misschien heb je er gestudeerd, of studeerden je vrienden, je collega’s of familie er. Misschien heb je schoenen van Omoda of kom je regelmatig voor een drankje bij De Werf, twee Zeeuwse bedrijven waar Scalda nauw mee samenwerkt.

In onderstaande video's vertellen verschillende ondernemers, zoals Omoda en de Werf, hoe zij samen met docenten en studenten van Scalda onze provincie vormgeven en sterker maken. Want: samen maken we Zeeland.

 

De Werf

De Werf

Bart is eigenaar van De Werf, een Zeeuws toprestaurant dat sinds 1969 gevestigd is in het historische dorpje Veere. Samen met kok- en vakdocent Michiel leidt hij hier onze leerlingen op tot dé nieuwe generatie horecaprofessionals.

Ontdek het hele verhaal van Bart, Michiel en Jens

The Kingfish Company

The Kingfish Company

Johan de Bat is docent bij onze splinternieuwe opleiding Aquacultuur, één van de groene opleidingen van Scalda. Tijdens deze opleiding leidt hij studenten op tot ware vakexperts in de waterteelt. En daar werken Zeeuwse bedrijven zoals Kingfish graag aan mee.

Ontdek het hele verhaal van Johan en Jennie

Omoda

Omoda

Cor van 't Veer werkt in het distributiecentrum van Zeeuwse fashionretailer Omoda als buddy van de logistiek medewerkers. Vanuit hier worden alle Omoda-winkels bevoorraad. Hoewel het een groot bedrijf is, vindt Cor het belangrijk om jongeren zoals Scalda-student Dante te helpen in hun ontwikkeling.

Ontdek het hele verhaal van Cor en Dante

Nieuwsgierig geworden?

Ontdek meer verhalen

Ook samenwerken met Scalda?

Samen met meer dan 5.000 bedrijven, instellingen en overheden leiden we échte vakmensen op. Voor nu en voor in de toekomst. Wil jij ook samen met ons Zeeland maken?

Neem direct contact op

 

Omhoog