Samen maken we Zeeland

Camping Zonneweelde

Camping Zonneweelde is een gezellige familiecamping in Nieuwvliet. Marjolein d’Hondt is hier receptioniste en coördineert de animatie. Voor de praktijkroute begeleidt ze studenten die hun stage lopen bij de camping. “Ik wil ervoor zorgen dat studenten een leerzame stageperiode hebben. Ik vind het heel tof als onze stagiairs uiteindelijk zelfs collega’s worden. Dat maakt me trots!”

Samen maken we Zeeland | Camping Zonneweelde


Goede begeleiding

Iris de Reu studeert Zelfstandig medewerker leisure en hospitality. Ze vindt haar stage bij Camping Zonneweelde heel leuk en leerzaam. “Ik mag op veel afdelingen meekijken en word goed begeleid.” 

Warm bad

Lenny van Hoeffelen is docent, coach en teamvoorzitter van de opleidingen tot Hospitality-professional bij Scalda. Lenny spreekt vol lof over de samenwerking met Camping Zonneweelde. “Het is een familiair bedrijf en er heerst een hele leuke sfeer. De studenten komen hier echt terecht in een warm bad en krijgen de kans om veel te leren. Onze stagiairs worden goed begeleid op hun eigen niveau. Als we met dit enthousiasme samen met Scalda en de bedrijven onze studenten zoveel mogelijk in Zeeland weten te houden.” Zo maken we Zeeland samen met Marjolein, Lenny en Iris gastvrijer.

Ontdek Camping Zonneweelde via campingzonneweelde.nl

De studenten komen terecht in een warm bad en krijgen de kans om veel te leren bij Camping Zonneweelde

Lenny van Hoeffelen
Docent Scalda

Ook samenwerken met Scalda?

Samen met meer dan 5.000 bedrijven, instellingen en overheden leiden we échte vakmensen op. Voor nu en voor in de toekomst. Heb jij een bijzonder verhaal en wil jij ook samen met ons Zeeland maken? Deel het met ons.

Neem direct contact op

Omhoog