Training Helix Learning Hygiënecode HACCP Allergenen Management

Hygiënecode HACCP & Allergenen Management

Wil je een voorsprong hebben op de keurmeester van de Keuringsdienst van Waren? Volg dan deze training, want hygiëne in de horeca is van cruciaal belang.

Leer hoe je ervoor zorgt dat de keuken schoon blijft. Hoe je een koeling hygiënisch schoonmaakt. Hoe je op een verantwoorde hygiënische wijze omgaat met messen, pannen en serviesgoed. Belangrijker nog, leer wat de do's en don'ts zijn als het gaat om voedsel.

Wanneer je in je werk met bederfelijke eet- en drinkwaren in aanraking komt, dan moet je werkgever je instructie of opleiden geven over voedselhygiëne. Dit staat in de Warenwetregeling Hygiëne van Levensmiddelen.

Deze training behandelt het belang van hygiëne en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Potentiële gevaren onderkennen
  • Kritische beheerspunten vaststellen
  • Kritische grenzen aangeven op de beheerspunten
  • Het bewaken van de beheerspunten
  • Periodieke kwaliteitscontrole
  • Documentatie en registratie

Werk jij met bederfelijke voedingsproducten of krijg je in de toekomst te maken met HACCP-richtlijnen? Dan is deze training geschikt voor jou. De training start bij voldoende aanmeldingen.

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points.  Hierin staan hygiënecodes vastgesteld die zorgen dat je aan de wet voldoet.

Voor de kosten check je de website van Helix Learning.

Je ontvangt na de training het certificaat “HACCP Hygiënecode voor medewerkers”. Je hebt nu kennis over:

  • hoe je de keuken schoon houdt
  • een koeling hygiënisch schoonmaakt,
  • hoe je op een verantwoorde hygiënische wijze omgaat met messen, pannen en serviesgoed
  • belangrijker nog, je weet nu wat de do's en don'ts zijn als het gaat om voedsel

Wil je inschrijven of meer weten over deze training? Stuur een mail naar [email protected] of kijk op de website van Helix Learning.

Routebeschrijving
Vul hieronder je vertrekpunt in en maak een routebeschrijving naar onze locatie.

Omhoog