Subsidies voor opleidingen en cursussen

Subsidies

Iedereen kan als volwassene bij Scalda terecht voor verschillende cursussen en opleidingen afgestemd op jouw behoefte en die van bedrijven en instellingen in de regio.

Zowel als particulier en als medewerker van een organisatie kun je bij ons terecht voor training, scholing en opleiding. We helpen jou het beste uit jezelf te halen en stimuleren je zelfs boven jezelf uit te stijgen: excellent te zijn.

En als werkgever heb je natuurlijk het beste met je werknemers voor. Vaak zijn er echter nog vragen over om- of bijscholing, over de inzet van financiële mogelijkheden en subsidies of over erkend worden als Leerwerkbedrijf.

Ons uitgangspunt is dat iedereen met plezier zijn opleiding volgt en deze met goed resultaat afrondt.

Voor particulieren

Goede scholing is altijd de investering waard. Met subsidies en fiscale voordelen bespaar je op de kosten voor een opleiding of cursus.

Op de website www.leeroverzicht.nl vind je alle regelingen voor scholing op een rij. In sommige gevallen zijn de subsidies stapelbaar. De website is op gebouwd rond de thema’s Leren, Geld en Advies. Per thema is de informatie uitgewerkt. 

Voor werkgevers

Voor het volgen van scholing of andere vormen van leren, bestaan er verschillende regelingen waar je als werkgever gebruik van kunt maken. Deze leveren vaak aanzienlijke voordelen op. Je kunt als werkgever gebruik maken van financiële voordelen als je leren en werken stimuleert.

Op de website www.leeroverzicht.nl vind je alle regelingen voor scholing op een rij. In sommige gevallen zijn de subsidies stapelbaar. De website is op gebouwd rond de thema’s Leren, Geld en Advies. Per thema is de informatie uitgewerkt. 

Meer informatie

Heb je als particulier of werkgever (nog) vragen over de effectieve inzet van subsidies en fiscale voordelen, gekoppeld aan opleiding en organisatieontwikkeling?

Het Leerwerkloket Zeeland (zeeland.leerwerkloket.nl) helpt en adviseert werknemers, werkzoekenden scholieren en werkgevers op het gebied van leren en werken vanuit de visie Leven Lang Ontwikkelen. Iedereen met vragen over o.a. omscholing, bijscholing en leerwerktrajecten kan terecht.

Het leerwerkloket geeft ook kosteloos en onafhankelijk advies aan werkenden, werkzoekenden en zzp-ers op het gebied van leren en werken. Het gaat om advies over loopbaan en scholing

Wil je meer informatie over de subsidies, neem contact op met het leerwerkloket.

 

Omhoog