Wijkleerbedrijf Wel-zo Actief

Wijkleerbedrijf Wel-Zo Actief

Het Wijkleerbedrijf Wel-Zo Actief is een project van Scalda. In het wijkleerbedrijf lopen jonge mensen stage voor een vak in de zorgsector en/of de welzijnssector. Dat doen ze uit naam van Wel-Zo Actief, bij u thuis! Zo bieden zij u een helpende hand. Uiteraard begeleidt door professionele gediplomeerde werknemers van Scalda. 

Wij staan klaar om u van dienst te zijn!

Heeft u een huishoudelijk klusje te doen,  maar kunt daarbij wel wat hulp gebruiken? Of wilt u er wel eens op uit voor een wandeling, maar heeft u daarbij wat extra begeleiding nodig? Is een bezoekje aan de supermarkt al een hele opgave omdat u slecht ter been bent? 

Voor al dit soort vragen kunt u bij het Wijkleerbedrijf Wel-Zo Actief terecht. Gratis! Wij helpen u, u helpt ons. Zo bieden wij een zinvolle stage aan de zorgprofessionals van de toekomst en ontvangt u de hulp die u nodig heeft.

Contact

U bent van harte welkom met al uw vragen of verzoeken. Samen kijken wij op welke manier wij u van dienst kunnen zijn. Bel of mail ons gerust! Of kom naar de inloopochtend iedere donderdag van 10.00 uur tot 11.30 uur in wijkgebouw De Pit. We hopen gauw kennis met u te maken!

Tel: 06 461 947 95
Mail: [email protected]

Omhoog