Restaurant Puur a la Carte

Restaurant Puur à la Carte

Restaurant Puur à la Carte is vanwege de zomervakantie gesloten van 20 juni 2022 t/m 11 september 2022. Wij wensen u allen een fijne zomervakantie en zien u graag in het nieuwe schooljaar. Vanaf maandag 19 september ontvangen we u weer als vanouds op Podium 15. 

Het wordt nu nog iets makkelijker om ons mooie restaurant te bezoeken want we zijn verhuist. We zijn van de eerste verdieping naar de begane grond gegaan en ontvangen u daar in een compleet vernieuwd restaurant.

Ons restaurant wordt zowel in de keuken als in de bediening gerund door studenten, en daar zijn we trots op!

We nodigen u van harte uit om ons een bezoekje te brengen aan ons restaurant. Het restaurant is namelijk op maandag, dinsdag en woensdag doorlopend geopend van 10.00 uur tot 20:00 uur. Naast lunch en diner kunt u dus nu ook op ieder gewenst tijdstip terecht voor een kopje koffie met een gebakje, een bespreking, kleine vergadering of een borrel aan het einde van de middag met een tapasplankje of een heerlijke bitterbal. 

Het doel van het schoolrestaurant is dat leerlingen kook- en serveerlessen krijgen in een zo natuurgetrouw mogelijke praktijksituatie. Daarvoor is het natuurlijk enorm leuk wanneer het restaurant goed bezet is, en we een zo divers mogelijk publiek mogen ontvangen.  

Wanneer u rondkijkt op deze site kunt u al enigszins een idee krijgen van ons restaurant, maar om echt de sfeer te proeven zult u ons toch echt moeten vereren met een bezoekje. Zien we u snel? 

Menukaart

  • Lunch op maandag dinsdag en woensdag van 12.00 - 14.00 uur
  • Diner op maandag dinsdag en woensdag van 17.00 - 20.00 uur

Bekijk het volledige menu

Openingstijden

De lunch serveren we van 12.00 uur tot en 14.00 uur en voor het diner bent u welkom vanaf 17.00 uur  tot 20.00 uur en kunt u een keus maken uit onze vernieuwde kaart met heerlijke specialiteiten. Ook onze wijnkaart is up to date met hoofdzakelijk wijnen die biologisch/dynamisch worden geproduceerd.

Reserveren?

Om uw beleving bij ons schoolrestaurant zo goed mogelijk te laten verlopen, willen wij u vragen van tevoren te reserveren en eventuele wensen betreffende allergieën, dieet en of voedingsgewoonte kenbaar te maken via onze website puuralacarte.nl

Liever reserveren per mail? Stuur dan een bericht naar [email protected]. Voor reserveringen op de dag zelf, graag telefonisch contact opnemen met het restaurant via 0118 – 55 83 65.

Green Key & Duurzaamheid

Restaurant PUUR à la Carte is Green Key gecertificeerd. Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche.

Dat betekent dat we er alles aan doen om het milieu te sparen zonder dat u moet inleveren op comfort en kwaliteit. We verzoeken onze studenten, medewerkers en ook de gasten bijvoorbeeld vriendelijk er op te letten dat kranen en deuren niet onnodig open blijven staan zolang dit niet strikt noodzakelijk is.

Daarnaast maken we gebruik van zo veel mogelijk duurzame materialen en producten. Wordt er wanneer de bezoeker dat wenst kraanwater geserveerd, serveren de werkende studenten in het restaurant een kleinere portie wanneer de gast dit verzoekt, kan er om een foodiebag gevraagd worden wanneer u de maaltijd niet helemaal op kunt en worden er uitgebreide mogelijkheden aangeboden om vegetarisch te eten.

Omhoog