Overslaan en naar de inhoud gaan
Bedrijven
Decanen/onderwijsprofessionals
Ouders/verzorgers
Opleidingen
Studeren bij Scalda
Eerste hulp bij studiekeuze
Aanmelden
Open dagen
Over het mbo
Informatie over studeren
Studiebegeleiding
Voor decanen en onderwijsprofessionals
Voor (stage)bedrijven
Over Scalda
Over onze organisatie
Missie en visie
Nieuws
Agenda
Organisatie
Werken bij Scalda
Locaties
Contact
Contactgegevens
Locaties
Virtuele tours
Voor leveranciers
Voor de pers
Zoeken
MijnScalda
Direct aanmelden
Ik wil iets met
Mijn favorieten
Zoeken in volledige tekst
Interesse
Bakkerij
(2)
Creatief
(1)
<span>Creatief</span>-filter toepassen
Dans
(2)
Branche
Bakkerij
(2)
Dans
(2)
Leidinggeven op Basis van Vakmanschap
(1)
<span>Leidinggeven op Basis van Vakmanschap</span>-filter toepassen
Vorm
School en Stage (BOL)
(4)
<span>School en Stage (BOL)</span>-filter toepassen
Werken en Leren (BBL)
(2)
<span>Werken en Leren (BBL)</span>-filter toepassen
Niveau
Niveau 2
(1)
<span>Niveau 2</span>-filter toepassen
Niveau 3
(2)
<span>Niveau 3</span>-filter toepassen
Niveau 4
(1)
<span>Niveau 4</span>-filter toepassen
Locatie
Goes
(2)
<span>Goes</span>-filter toepassen
Middelburg
(2)
<span>Middelburg</span>-filter toepassen
Toevoegen aan je favorieten
Dansprofessional niveau 3
Als dansprofessional niveau 3 ga jij straks aan de slag bij dansscholen, -studio’s en –verenigingen om daar lessen in jouw specialisatie te verzorgen.
Toevoegen aan je favorieten
Dansprofessional niveau 4
Als dansprofessional niveau 4 ga jij straks aan de slag bij dansscholen, -studio’s en –verenigingen om daar danslessen te verzorgen. Daarnaast kun jij ook dansprojecten organiseren voor het basis-, en middelbaar onderwijs.
Toevoegen aan je favorieten
Uitvoerend bakker
Als uitvoerend bakker werk je in een (ambachtelijke) bakkerij of op een afdeling van grote productiebedrijven. De werkzaamheden worden lopend, staand en vooral op één plek uitgevoerd.
Toevoegen aan je favorieten
Zelfstandig werkend bakker
Als zelfstandig werkend bakker heb je een uitvoerende en een controlerende rol. Je maakt goede bakkerijproducten in steeds dezelfde kwaliteit en je zorgt ervoor dat de producten op tijd klaar zijn.