HZ Cult

HZ Cult

HZ Cult heeft studenten uit Zeeland heel wat te bieden. Door mee te doen aan dit unieke en afwisselende cultuurprogramma, kun je vrije studiepunten verdienen en krijg je korting op entreeprijzen voor onder meer films, theatervoorstellingen, concerten en excursies. Niet voor niets doen jaarlijks wel vijfduizend studenten mee aan HZ Cult! Jij toch ook?

Spelregels

Als je een studie volgt bij één van de richtingen van Scalda, dan kun je aan HZ Cult deelnemen. Bij sommige opleidingen neem je deel aan HZ Cult als onderdeel van het lesprogramma. Bij andere opleidingen is dat niet en neem je zelf deel, in sommige gevallen kun je daarmee je vrije ruimte (studiepunten) invullen. 

De kaartverkoop voor HZ Cult verloopt via de website van HZ Cult. De betaling verloopt via iDEAL (of PayPal), waarna je een elektronisch toegangsbewijs krijgt toegestuurd via je e-mailadres. Meer informatie over de voorwaarden en kaartverkoop vind je op de website van HZ Cult.

Koop snel je tickets!

HZ Cult biedt jou in vele gevallen fikse kortingen bij onder meer concerten, films en theatervoorstellingen. Het is ook mogelijk om een introducé mee te nemen die niet bij Scalda studeert, de HZ Cult korting geldt dan niet. Je kunt kaarten bestellen tot de dag van de voorstelling, maar let op: populaire voorstellingen zijn snel volgeboekt. Wees er dus snel bij en koop direct je tickets!

Wil je meer weten over HZ Cult bij Scalda? Mail naar [email protected] of neem een kijkje op de website van HZ Cult

Omhoog