Inloopdagen Scalda

Inloopdagen

Wil jij meer weten over een bepaalde opleidingsrichting of een locatie ontdekken? Zit je met brandende vragen over jouw studiekeuze? Kom dan naar een van onze inloopdagen! Hier bezoek je met een klein groepje één van onze locaties. Je krijgt een rondleiding op de locatie, spreekt studenten en docenten en kunt al jouw vragen stellen. Dé manier om te ontdekken of een opleidingsrichting bij jou past. 

Wanneer kan ik naar een inloopdag?

Elke maand vinden er inloopdagen plaats. Je kunt alleen niet altijd op alle locaties terecht. Op de inschrijfpagina van de LOB-website kun je zien op welke datum je waar terecht kunt. Zien wij jou op een van deze dagen?

Inloopdagen Scalda

Programma en aanmelden

Kijk voor het programma van de inloopdag op de inschrijfpagina van de LOB-website. Hier vind je per locatie een overzicht van de activiteiten. Je kunt je hier ook direct aanmelden. 

Ben jij een leerling in het Zeeuwse Voortgezet Onderwijs? En heb jij een account op de LOB-website? Meld je dan vanaf september aan via de LOB-website. Alle inloopdagen staan hier als activiteit. Heb je nog geen LOB-account? Dan is het mogelijk om deze aan te maken.

Bekijk alle inloopdagen en meld je aan!

Heb je geen account omdat je buiten Zeeland woont of je deze niet van je school hebt ontvangen? Registreer je dan voor een account! Hulp nodig? Bekijk hoe je je registreert!

Omhoog