Inloopdagen Scalda

Inloopdagen

Wil jij meer weten over een bepaalde opleidingsrichting of locatie? Zit je met brandende vragen over jouw studiekeuze? Kom dan naar een van onze inloopdagen! Hier bezoek je met een klein groepje een van onze locaties. Je krijgt een rondleiding, spreekt studenten en docenten en kunt al jouw vragen stellen. Dé manier om te ontdekken of een opleidingsrichting bij jou past. 

Wanneer kan ik naar een inloopdag?

De inloopdagen vinden 1x per maand plaats. Zien wij jou op een van deze dagen?
Let op: Een aantal richtingen organiseren op andere dagen een inloopdag. Het volledige overzicht hiervan vind je op de inschrijfpagina van de LOB-website.

  • Donderdag 19 mei 2022
  • Donderdag 16 juni 2022
Inloopdagen Scalda

Programma en aanmelden

Kijk voor het programma van de inloopdag op de inschrijfpagina van de LOB-website. Hier vind je per locatie een overzicht van de activiteiten. Je kunt je hier ook direct aanmelden. 

Ben jij een leerling in het Zeeuwse Voortgezet Onderwijs? En heb jij een account op de LOB-website? Meld je dan vanaf september aan via de LOB-website. Alle inloopdagen staan hier als activiteit. Heb je nog geen LOB-account? Dan is het mogelijk om deze aan te maken.

Aanmelden met je LOB-account

Heb je geen account omdat je buiten Zeeland woont of je deze niet van je school hebt ontvangen? Registreer je dan voor een account! Hulp nodig? Bekijk hoe je je registreert!

Omhoog