College voor Vavo

Wil jij in één jaar je diploma vmbo-t, havo of vwo halen?

Het voortgezet algemeen volwassenen onderwijs (vavo) biedt jou de kans om alsnog je diploma te halen.

Onze intensieve opleidingen hebben een hoog tempo waarbij een grote mate van zelfstandigheid, discipline en inzet vereist is. Onze betrokken en deskundige docenten leiden je op een efficiënte manier naar je diploma.

Pak jij deze kans? Wij zien je graag tijdens de open dag bij Scalda College voor Vavo.

Open dag Scalda College voor Vavo

zaterdag 30 juni 2018
Je bent welkom op de locatie Ravensteijnweg in Middelburg van 09.30 tot 11.30 uur

dinsdag 3 juli 2018
Je bent welkom:

  • op de locatie Ravensteijnweg in Middelburg van 16.00 tot 19.30 uur
  • op de locatie Vlietstraat in Terneuzen van 16.00 tot 19.00 uur

Tussen 13 juli en 22 augustus vinden er geen intakegesprekken plaats. Wil je direct na de zomervakantie bij het College voor Vavo starten? Meld je dan zo snel mogelijk aan om nog op tijd voor een intakegesprek te worden uitgenodigd.

Het College voor Vavo (voortgezet algemeen volwassenen onderwijs) kent de opleidingen mavo (vmbo-t), havo en vwo. Alle opleidingen worden in Middelburg aangeboden; in Terneuzen alleen de mavo en de havo.

Je kunt kiezen voor het volgen van één of meerdere vakken. Voor ieder vak kun je een certificaat krijgen. Heb je voldoende certificaten, dan kun je deze inruilen voor een diploma. 

Het College voor Vavo stimuleert de student zelf verantwoordelijk te zijn voor de studieresultaten. We gaan ervan uit dat je niet alleen de lessen volgt, maar ook een groot aantal uren besteedt aan het verwerken van de leerstof; in de lessen, in het studiecentrum op school en thuis. Om je hierbij te helpen, krijgt iedere student een mentor toegewezen. De mentor houdt bij of je studie naar wens verloopt. Onze studiebegeleider kan je helpen bij het oplossen van studie- of andere problemen. Het doel is dat jij op een snelle en efficiënte manier de eindstreep haalt.

Contactinformatie

Bezoekadres Middelburg: 
Ravensteijnweg 1 
4337 PG Middelburg

Bezoekadres Terneuzen: 
Vlietstraat 11a
4535 HA Terneuzen

Postadres: Postbus 7018 
4330 GA Middelburg

0118 - 55 86 00