College voor Hotelmanagement en Gastronomie

De horeca is een bruisende branche, want er is altijd wel iets te beleven. Je regelt graag dingen, je vindt het leuk om mensen te verwennen en je geniet ervan om druk bezig te zijn. Achter een professioneel fornuis of als gastheer/-vrouw in een hotel of restaurant voel jij je op je best. Laat die gasten maar komen!

Scalda College voor Hotelmanagement en Gastronomie biedt uitdagende, praktijkgerichte opleidingen aan, die in de smaak vallen door de kleinschalige aanpak. Docenten en studenten, iedereen kent elkaar. Je zult je dan ook snel thuis voelen in ons schoolgebouw, waar we de praktijk letterlijk in huis hebben gehaald. Je gaat aan de slag in ons prachtige restaurant ‘Puur à la Carte’ of in een van onze geweldige keukens.

Restaurant PUUR à la Carte

Genieten van een heerlijke lunch of een exquise diner en daarbij ook een bijdrage leveren aan ons onderwijs? Daarvoor kun je bij ons terecht in: Restaurant PUUR à la Carte in Middelburg! Tegen aantrekkelijke tarieven geniet je van gerechten die waar mogelijk bereid zijn met verse Zeeuwse biologische producten, die uitstekend te combineren zijn met een goed glas bier of een heerlijke wijn.

Lees meer

Opleidingen Hotelmanagement en Gastronomie

 

 

 • scalda drop
  Scalda foto opleiding Manager/ondernemer horeca
  Alles wat ik hier leer en doe gaat echt over wat er als manager straks van je verwacht wordt door je gasten en het personeel.
  Annabel Koenderman
  Manager/ondernemer horeca
 • scalda drop
  Scalda foto opleiding Zelfstandig werkend kok
  Ik vind het heerlijk om mijn eigen gerechten samen te stellen en te bereiden. Deze opleiding helpt mij om dagelijks met mijn passie bezig te zijn.
  Iris van Gremberghe
  Zelfstandig werkend kok
 • scalda drop
  Scalda foto opleiding Gastheer
  Horeca zit echt wel in mijn bloed. Ik vind het geweldig om mensen te bedienen.
  Valentijn Damen
  Manager / ondernemer horeca

Netwerk Hotels Zeeland

Netwerk Hotels Zeeland is een unieke samenwerking tussen zestien grotere hotels uit de regio en Scalda College voor Hotelmanagement en Gastronomie. Deze samenwerking heeft als doel om meer en beter opgeleide en op de praktijk voorbereide managers voor de regionale horeca af te leveren. Studenten die de school met een diploma verlaten, moeten bekend staan als vakbekwame aankomend managers. Uiteindelijk hopen de hotels te komen tot beter opgeleid personeel, dat breed inzetbaar is voor diverse functies binnen het hotel. Ook kennis van de streek wordt een belangrijk aspect in de opleiding.

Contactinformatie

Bezoekadres Middelburg: Podium 15 
4337 WV Middelburg

Bezoekadres Terneuzen: Vlietstraat 11a
4530 HA Terneuzen

Postadres Middelburg: Postbus 7047 
4330 GA Middelburg

Postadres Terneuzen: Postbus 102 
4530 AC Terneuzen

0118 - 55 83 00
0118 - 55 83 01