College voor Gezondheidszorg en Uiterlijke Verzorging

Je kunt mensen op veel verschillende manieren helpen.

Dit kan door ze goed te informeren, adviseren, verplegen, verzorgen of door ze er fantastisch uit te laten zien. Als jij graag op een van deze manieren mensen  wilt helpen, dan zit je bij Scalda College voor Gezondheidszorg en Uiterlijke Verzorging helemaal op de juiste plaats.

Je kunt kiezen voor een opleiding tandarts-, dokters-, of apothekersassistent of voor een opleiding Verzorgende-IG, Mbo-verpleegkunde, (Allround) Kapper of (Allround) Schoonheidsspecialist. Welke opleiding je ook gaat volgen, je bent graag in contact met mensen en je kijkt hoe je hen het beste van dienst kunt zijn. Tijdens het werk ben je nauwkeurig, betrouwbaar, communicatief vaardig en inlevend.

Wat is het toekomstperspectief in de zorg?

Bij ons draait het om jou!

Wij doen er alles aan om jou te helpen het hoogst haalbare te bereiken. Dat doen we via het onderwijs waarmee jij jezelf kunt verdiepen of verbreden, maar ook door extra ondersteuning te bieden daar waar jij het nodig hebt.

Kortom onze belofte: we halen het beste uit jou!

Lees meer over onze missie en visie

Opleidingen Gezondheidszorg en Uiterlijke Verzorging

Naast bovenstaande opleidingen, bieden we ook diverse cursussen aan.

Kijk hier voor ons cursusaanbod!

 • scalda drop
  Voor deze opleiding moet je geduld hebben, vriendelijk zijn, mensen gerust kunnen stellen en zelfverzekerd zijn. Allemaal eigenschappen die ik in mezelf terug zie.
  Dominika Stasiakowska
  Tandartsassistente
 • scalda drop
  Wanneer je ergens minder goed in bent, staan de leraren altijd voor je klaar. Op de opleiding hangt er een gezellige sfeer. Het voelt hier gewoon heel vertrouwd!
  Rosan Becude
  Schoonheidsspecialist
 • scalda drop
  In deze opleiding doe ik dus veel kennis op om goed advies te kunnen geven. Wanneer je ergens minder goed in bent, staan de leraren altijd voor je klaar.
  Manon van der Perk
  Apothekersassistent